"Όποιος δεν έχει τα κότσια να εμφανιστεί, να μείνει η καρέκλα του κενή"


Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερωτήσεις της ΝΕΤ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, σχετικά με τις διαδικασίες του debate, δήλωσε τα εξής:

«Πίσω από διάφορες μεθοδεύσεις και προτάσεις για επιλεκτικές τηλεοπτικές μονομαχίες, δεν θα κρυφτεί κανένας Σαμαράς, που με διάφορα προσχήματα θέλει να αποφύγει το debate όλων των κοινοβουλευτικών αρχηγών και κυρίως να μη αντιπαρατεθεί τηλεοπτικά, μπροστά στον ´Ελληνα ψηφοφόρο, με τον Πρόεδρο του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνο Καμμένο. Τί φοβάται άραγε;

Ισχύει στο ακέραιον και θα το επαναλαμβάνουμε μέχρι τη λήξη της προεκλογικής περιόδου, η πρόταση που έχουν κάνει επανειλημένα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ότι το debate των πολιτικών αρχηγών πρέπει να γίνει και όποιος δεν έχει τα κότσια να εμφανιστεί, να μείνει η καρέκλα του κενή».

Σχόλια

  1. πριν ΟΜΩΣ γίνουν όλα αυτά... μένει ένα βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί...δλδ να ερωτηθούν τα αφεντικά.. εκείνοι προς στους οποίους ο ΣΑΜΑΡΑΣ...κλπ έχει υπογράψει σύμφωνο υποτέλειας, αν αυτά (σχετική παροχολογία - αλλαγή όρων μνημονίου) που εξήγγειλε ο ΣΑΜΑΡΑΣ η ψελλίζει ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, είναι "εγκρινόμενα" από ΑΥΤΟΥΣ, δλδ από τα αφεντικά τους,,,, διαφορετικά ποιος ο λόγος, για όλη αυτήν την ιστορία... πρώτα ρωτήστε αν επιτρέπεται να αναιρεθούν αυτά που είναι υπογεγραμμένα.. τώρα ρωτάμε σε 5 ώρες έχουμε απάντηση... διαφορετικά... λόγος να γίνεται και η ώρα να περνά !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά μετά απο τέτοιες δηλώσεις ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι άλλοι τρέχουν να κρυφτούν. Ο Καμμένος κάνει πόλεμο με Κουίκ , Δημαρά , Μαρκάτο , Κοντογιαννίδη , Χαϊκάλη και δεν ξέρω ποιούς άλλους.Μια συμβουλή εντελώς καλοπροαίρετη : κατεβείτε απο το καλάμι που έχει φτάσει σε με΄γεθος τις κολώνες της ΔΕΗ , το πέσιμο στο τέλος συνοδεύεται απο πολύ θόρυβο (όπως κενά καυτάκια) και πολλή πίκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.