ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Πρόεδρος SCHULZ στηρίζει την Εθνική Αντιπρόταση!!!

Γράφει η Ανακόντα
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz, ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αγοράσει χρέος κατευθείαν από τις χώρες και όχι μέσω των τραπεζών!
Υποστήριξε ότι λάθος να δανειοδοτούνται οι τράπεζες με επιτόκιο 1% από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και μετά να δίνουν στις χώρες με επιτόκιο 6% διότι ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!
Ζήτησε από τις χώρες-μέλη να είναι λιγότερο εστιασμένες στη μείωση των δαπανών και να ξεκινήσουν αμέσως τις επενδύσεις για τον τερματισμό των δύο κύριων Ευρωπαϊκών προβλημάτων: την ΑΝΕΡΓΙΑ και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ!!!
Μόνο την αναφορά στον Αριστοτέλη δεν έκανε…

Πηγή: http://www.catalannewsagency.com/news/politics/martin-schulz-asks-ecb-directly-buy-debt-member-states
“Τοιουτοτρόπως, το δίλημμα “μείωση της Δημοκρατίας” ή “μείωση της ανισότητας”
ταυτίζεται σε αυτή την περίπτωση με το δίλημμα
“καταστροφή της Ευρώπης μέσω μηχανισμών συρρίκνωσης της οικονομίας, της κοινωνίας και της δημοκρατίας”
ή “διάσωση της Ευρώπης μέσω της επαναφοράς της στις αρχές και τις αξίες που διέπουν την ίδρυσή της”.”
http://www.anexartitoiellines.gr/program.php
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΥΨΙΣΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΗ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ
ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Σχόλια

  1. Όσο "φυτευτός" και αν είναι δεν παύει να εκφράζει τους εκλεγμένους από το λαό. Ας αφήσουν και κάποιον να μιλήσει εκ μέρους των λαών. Χρειάζεται πολλές σπουδές και πτυχία για να πεις και πολύ περισσότερο για να κάνεις το λογικό που λέει ο κος Martin Schulz; Η Ε.Κ.Τ οφείλει να χρηματοδοτεί τα κράτη που την χρηματοδοτούν με λογικό επιτόκιο. Το 1% είναι λογικό και αναπτυξιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.