Ευχαριστούμε για την ΠΑΡΑΔΟΧΗ ότι είστε αποτυχημένοι κ.κ Σαμαρά, Βενιζέλε, Παπαδήμο, Σόϊμπλε, Λαγκάρντ....


Όλοι (και όταν λέμε όλοι...εννοούμε όλοι), οι σωτήρες-εκδορείς των Ελλήνων, ωρύονται και βροντοφωνάζουν ότι "η χώρα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής".
Excuse me, εθνοσωτήρες και συγκυβερνούντες Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλε. Εσείς δεν λυσσάξατε να συνεταιριστείτε μαζί με το καλόπαιδο τον Παπαδήμο και να υπογράψετε το μνημόνιο δύο; Εσείς δεν διαφημίζετε ο ένας όπου βρεθεί και όπου σταθεί και ο άλλος από το εξοχικό του στο Ζάππειο, ότι μας έχετε σώσει;
Τώρα που συντάσεστε με τους Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, Μέρκελ και άλλες συμμαχικές δυνάμεις, συνεπικουρημένων των ΠΠΠ (Παπούλια, Παπαδήμο και Προβόπουλο), τι μας λέτε; "Η χώρα καταρρέει". "Εάν δεν υποστηρίξουμε εσάς τους σωτήρες, θα καταστραφούμε". "Δεν υπάρχει ούτε για συντάξεις και μισθούς"....
ΔΗΛΑΔΗ "κύριοι", ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ.
Παραδέχεστε όλοι (και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι....με την Ντόρα, τον κυρ Φώτη, τον Καρατζατούμπα και τα άλλα παιδιά), ότι το μνημόνιο και η πολιτική λιτότητας και "να γίνουμε ανταγωνιστικοί κόβοντας συντάξεις και βάζοντας χαράτσια", έχετε αποτύχει παταγωδώς, γιατί αποτυγχάνετε εδώ και 2,5 χρόνια να φέρετε αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι έχουμε εξαθλιωθεί και ξεπουληθεί. Και έχετε αποτύχει, γιατί παρά το "σώσιμο", τα μνημόνια, τα μακροπρόθεσμα, τα μεσοπρόθεσμα, τα καρεκλωτά, τα ισπανικά και άλλα υπέροχα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΜΕ!!

Αυτό δεν λέτε κύριοι γηγενείς και εξωγενείς, σε εμάς τους ιθαγενείς;
Δηλαδή ενώ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ με σαφήνεια, και με την πιστοποίηση σύσσωμης της πολιτικής και οικονομικής Ευρώπης, ότι με την υπογραφή σας και με τα έργα σας ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ, έρχεστε και
εκβιάζετε τον Ελληνικό λαό, λέγοντας να σας ψηφίσουν ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΤΕ.
Το μόνο που δεν έχετε κάνει ακόμα -τουλάχιστον όχι με αυτή την μορφή-, είναι να μας δώσετε καθρεπτάκια και νερό της φωτιάς, γιατί έχω την αίσθηση ότι για αυτό μας περνάτε. Απολίτιστους, χωρίς επίγνωση της κατάστασης, αμαθείς και ηλίθιους. Όχι κύριοι "σωτήρες". Απλά επί μακρόν μας είχατε εκπαιδεύσει να είμαστε καλοπερασάκηδες και παρτάκηδες. Μας είχατε αποκοιμήσει με τους ΤρεμοΤσιπροΚαψοΠρετεντέρηδες. Μας δημιουργήσατε μια αίσθηση "ότι περισώσουμε" και ο σώζων εαυτόν σωθήτω, και να υπομένουμε τα χαράτσια και τη μείωση κατά 40% των αποδοχών για να μην χάσουμε τα πάντα.
Όχι πια όμως. Ο κόσμος κατάλαβε ότι τα διλήμματα είναι ψεύτικα και λάθος. Ο κόσμος κατάλαβε ότι όλοι (και όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι....και οι κάτοχοι των ακούρευτων ομολόγων αξίας μισού δις ευρώ), κοιτάνε την πάρτη τους και απλά ακολουθούν το ρυθμό που επιβάλουν οι τοκογλύφοι, οι τράπεζες, οι διεθνείς αγορές και οι ΜερκελοΣόϊμπλε της ευρώπης (ναι με μικρό Ε η ευρώπη...έτσι που την κατάντησαν).
Ο κόσμος κατάλαβε ότι πρέπει να κάνει και αυτός, ότι του διδάξατε με τόση προσήλωση. Να κοιτάξει δηλαδή την πάρτη του και να σας αγνοήσει. Και δυστυχώς τα όποια αποτελέσματα, και οι όποιες "παρακρούσεις" απόρροια του όποιου εκλογικού αποτελέσματος, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ.

Υ.Γ. Εσείς....συνεχίστε να κοιτάτε την πάρτη σας. 
-- Ο Μπένυ να αλλάξει το σάπιο ΠΑΣΟΚ, λες και ο ίδιος είναι ο αναμάρτητος και ο άσπιλος.Λες και ο ίδιος δεν είναι ο εμπνευστής και συνεχιστής του νόμου περί ευθύνης υπουργών που οδηγεί στην ατιμωρησία και κατά συνέπεια με ασφάλεια στην σαπίλα.
-- Ο Σαμαράς, να μεγαλώσει και άλλο την ΠΟΛ.ΑΝ και να προσπαθήσει να την φτάσει κάποτε εκεί που ο άλλος κατηγορήθηκε για ιστορικό χαμηλό της ΝΔ, ήτοι στο 33%, άρα 15% πάνω από το δικό του αποτέλεσμα. Και στην προσπάθεια αυτή, μετά από δεκάδες κωλοτούμπες όλων (και όταν λέω.......), όπως η Ντόρα Μητσοτάκη, ο Καρατζατούμπας και έπονται και οι άλλοι που ευαγγελίζονται την μεγάλη δεξιά του 25%.
-- Ο κυρ Φώτης που αφού εντρύφησε τον Ιζνογκούντ (θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη), αφού μας είπε χιλιάδες φορές ότι ΕΓΩ προσπάθησα, ΕΓΩ πρότεινα, ΕΓΩ είπα, ας πάρει ΑΥΤΟΣ και το αποτέλεσμα που θα έρθει. Γιατί όταν στο μυαλό σου έχεις να συνεργαστείς με την μεγάλη κεντροαριστερά που οραματίζεται ο βουλιμικός Μπένυ, τότε ξέρεις και τον ρόλο που ήρθε να παίξει.  Και όταν η επικεφαλής βουλευτής σου είναι η Ρεπούση, ε τότε να δεις "συνωστισμός" που θα πέσει.

http://loutraki1.blogspot.com/2012/05/blog-post_17.html

Σχόλια

  1. Ξέχασες μάλλον ποιος κυβερνούσε.
    Απέτυχαν ειναι η αλήθεια.
    Φαντάζεσαι αυτούς που δεν δίνουν τον όρκο στην βουλή και δεν κάνουν και σταυρό τι έχουν να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα κάνεις είδαμε όλους αυτούς που έκαναν και τον σταυρό τους να κλέβουν τις συντάξεις απο τους γέρους και τις γριές,να στέλνουν κόσμο στα συσσίτια και να κάνουν όλα αυτά που θα έπρεπε ένας που κάνει τον σταυρό του να τα αποφεύγει σαν τον διάολο το θυμίαμα . Τόσο καλοί άνθρωποι είναι. Καλύτερα λοιπόν κάποιος που δεν θα κάνει τον σταυρό του αλλά θα φοράει παντελόνια και θα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    Τους όρκους τους δίνουν μόνο για να τους καταπατούν ,για να πείσουν τον πάσα ένα ότι είναι και καλά φερέγγυοι. Τρίχες δλδ τους είδες άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.