Η Μέρκελ ή ο Παπούλιας έχει χάσει την μπάλα;


Διαψεύδει κατηγορηματικά η Γερμανική κυβέρνηση ότι διατυπώθηκε από την γερμανίδα καγκελάριο προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέψη για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα. 
Εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης δήλωσε στο γερμανικό πρακτορείο ότι η καγκελαρία απορρίπτει με έμφαση πως διατυπώθηκε μια τέτοια σκέψη.

Κύκλοι της ελληνικής Προεδρίας επιμένουν ότι...
η ανακοίνωση του πρωθυπουργού απεικονίζει το διάλογο.

Σύγχυση μεταξύ Αθηνών και Βερολίνου για το ποια εκδοχή είναι αληθινή, σχετικά με το δημοψήφισμα, αναφέρουν στις ιστοσελίδες τους οι μεγάλες γερμανικές εφημερίδες.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τσιόδρα, η γερμανίδα καγγελάριος Άγκελα Μέρκελ «μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέψεις για τη διενέργεια δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εκλογές, με το ερώτημα κατά πόσον επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες την παραμονή στην ευρωζώνη». Για το περιεχόμενο συνομιλίας του Καρόλου Παπούλια με την Άγκελα Μέρκελ, ενημέρωσε ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος τους πολιτικούς αρχηγούς.

Όπως τονίζει ο κ. Τσιόδρας, «είναι πρόδηλο ωστόσο ότι το θέμα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της υπηρεσιακής κυβέρνησης».
Από τον ΣΚΑΪ

Ταχάλια

Σχόλια

  1. Εγώ ξέρω τί έγινε...
    Δάκτυλος του Καμμένου για να εκτεθεί ο πρόεδρας...
    Έβαλε τη μέρκελ να πάρει τηλέφωνο το πρόεδρο και μετά να τα διαψεύσει όλα όσα του είπε...
    Τώρα είναι φανερό ότι οι ΑΝΕΛ παίζουν το παιχνίδι της μέρκελ.
    Γι αυτό ζητάνε τις γερμανικές αποζημιώσεις επίσημα μόνοι αυτοί από όλα τα κόμματα. Η μέρκελ τους είπε να το βάλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.