Δεν θα δοθούν αποζημιώσεις στους βουλευτές που ορκίζονται αύριο

Δεν θα δοθούν βουλευτικές αποζημιώσεις στους 300 βουλευτές που θα ορκιστούν αύριο. Στο Δημόσιο Ταμείο του Κράτους θα παραμείνει η βουλευτική αποζημίωση των 300 βουλευτών που έχουν εκλεγεί στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαίου και θα ορκιστούν αύριο στις 11 το πρωί.

Μετά από συνεννόηση που είχε ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων αποφασίσθηκε, λόγω της οικονομικής συγκυρίας που βιώνει η χώρα, να μην καταβληθούν οι βουλευτικές αποζημιώσεις για τις ημέρες που αναλογούνται στους βουλευτές, μέχρι τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη επαναληπτικών εκλογών. 
AΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

  1. Όσο για τη τσέπη του το πετσάλνικο φρόντισε να πληρώνεται κανονικά! Η δε σύνταξη χωρίς πλαφόν στις 5000 ευρώ... Βολευτής 4-8 χρόνια, συνταξιούχος για όλη σου τη ζωή με 5000 ευρώ το μήνα...
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.