Όχι στα φιλελεύθερα αποκόμματα της βουλής!

Έχει αρχίσει τις τελευταίες ημέρες μια φιλολογική συζήτηση για το αν θα πρέπει ο Αντώνης Σαμαράς -για το καλό της παράταξης- να προσπαθήσει να προσεγγίσει τα μικρά κομματίδια του ακραίου φιλελεύθερου χώρου όπως είναι τα  κόμματα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και του κ. Μάνου,  την ίδια στιγμή στιγμή μάλιστα,  που όπως φάνηκε στις πρόσφατες εκλογές, η μεγάλη αιμορραγία της Ν.Δ προκλήθηκε από τα δεξιά της  και από άτομα που πιστεύουν στην λαϊκή Δεξιά που από τα σπλάχνα της ανδρώθηκε ο σημερινός πρόεδρος.
Ο λαός στις 6 Μαΐου 2012 εξοστράκισε από την βουλή την κ. Μπακογιάννη και βέβαια μαζί της για άλλη μια φορά τον γυρολόγο ακραίο φιλελεύθερο Μάνο. Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο Σαμαράς και ο κάθε Σαμαράς να τους ξαναμαζέψει και να τους βάλει με το ζόρι στη βουλή...

Και επειδή δεν έχουμε κοντή μνήμη είναι νωπός ο χυδαίος τρόπος που κ. Μπακογιάννη μέχρι προχθές έβαζε  στο ίδιο τσουβάλι τον Σαμαρά με τους κυρίους Παπανδρέου και Βενιζέλο, όπως επίσης χυδαία και προκλητική ήταν και η συμπεριφορά ιστοσελίδων και blogs που πρόσκεινται  στην κ. Μπακογιάννη και τα οποία έβριζαν νυχθημερόν τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.
Επίσης είναι περιττό να θυμίσουμε με το πόσο υποτιμητικά μιλούσε ο κ. Μάνος ιδιαίτερα τον καιρό που ο Αντώνης έδινε την μάχη του για να μην υπογραφτεί το πρώτο μνημόνιο που ήταν και η βασική αιτία των δεινών που βιώνει η χώρα μας. Όχι κύριε Σαμαρά  δεν θέλουμε πίσω τους ανθρώπους οι οποίοι θα επιστρέψουν έχοντας κατά νου το πως θα διαλύσουν το κόμμα... Έχουν κάνει ήδη μεγάλο κακό στην παράταξη. Φτάνει πια με αυτούς! Τους τοποθέτησε ο λαός εκεί που άξιζαν...
Η ανασύνταξη των δυνάμεων της Ν.Δ θα γίνει μέσα από την σωστή προσέγγιση του κόμματος στους απελπισμένους ανθρώπους της λαϊκής δεξιάς και από τους νοικοκυραίους που είδαν να χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους και οι οποίοι...
στην απελπισία τους και τον θυμό τους για τα λάθη και τις παραλείψεις της Ν.Δ (με σοβαρά λάθη και από την ηγετική ομάδα) προσέγγισαν κόμματα τύπου Χρυσής Αυγής και Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Δεν θέλουμε όμως αυτούς που μέσα στην  οικονομική τους χλιδή απαιτούν την απόλυση  400.000  υπαλλήλων για να σωθεί τάχα η χώρα!


Σχόλια

  1. Δε νομίζω ότι θα πέσουν σε τέτοια κατάντια, η θεοδώρα μητσοτάκη και ο μάνος της αλλατίνη...
    Αν ενωθούν μαζί μπορεί να φτιάξουν μια παρέα καλή που παίρνει ένα 4% σε επόμενες εκλογές, και δεν θάχουν και για αρχηγό τον κωλοτούμπα (χαχαχα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.