ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ


Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
"O κ Σαμαράς ευρίσκεται σε πλήρη απελπισία και πολιτική αμετροέποια.
Αφού διέλυσε την παράταξη του, τώρα εκλιπαρεί. Μιλάει για διαπραγμάτευση, ξεχνώντας τεχνητά την υπογραφή του για πλήρη εφαρμογή του μνημονίου.
Δεν τολμά να εξηγήσει τους στόχους της διαπραγμάτευσης, γιατί αδυνατεί να αρνηθεί Αγγλικό Δίκαιο, εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, ειδικό λογαριασμό και ασφαλώς ξένους Επιτρόπους στα Ελληνικά υπουργεία.

Έχει μπερδέψει την Ευρώπη των Εθνών, με την Ευρώπη των τοκογλύφων τραπεζιτών και μαλιστα με συγκολλητικη ουσια τα αντισυνταγματικά Μνημόνια. Είναι η μεγίστη αλαζονεία και η ανιστόρητη ερμηνεία της πραγματικότητας.
Τον πληροφορούμε οτι η χώρα οφείλει να ασκήσει οικονομική διπλωματία με Εθνικό σχέδιο και να προασπίσει την θέση της στην ΕΕ σαν ισότιμη χώρα-μέλος και όχι σαν αποικία.
Αυτό δεν ειναι λαικισμός, όπως τον αποκαλεί. Είναι πατριωτικό καθήκον και κοινή λογική που διακρίνει τους ελεύθερους και Ανεξάρτητους ´Ελληνες από τους ελεγχόμενους. 
Καλούμε όλους τους Έλληνες βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους ενώπιον της ιστορίας".

Σχόλια

  1. ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΛΛΑΒΑΙΝΩ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΛΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ?
    ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ !!
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ? ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΣΩΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΞΑΝΑ ? ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ (ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ), ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ : "ΕΓΕΡΘΗΤΩ"... ΚΟΘΩΝΙΑ !!!

    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ "ΑΓΡΙΕΣ" ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!!), ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,
    ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !!! ΤΙ ΖΟΥΜΕ ?
    Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ! ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ ???!!! ΓΙΑΤΙ ???????????

    ΩΡΑΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ....ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ....? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καθένας ότι καταλαβαίνει. Το ερώτημα είναι γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν δέχτηκαν καν να συνομιλήσουν με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για σχηματισμό κυβέρνησης; Ας συζητούσαν και ας έβαζαν τους όρους τους, σε λογικά βέβαια πλαίσια. Και τώρα προκύπτει ακόμα ένα ερώτημα. Οι ΑΕ πήραν ποσοστό μεγαλύτερο από την ΔΗΜΑΡ. Με ποιά λογική παίζουν παιχνίδι μόνο με τον Κουβέλη αγνοώντας τόσο τους ΑΕ αλλά και την ΧΑ (και αυτή πήρε ποσοστό μεγαλύτερο του Κουβέλη. Ο τελευταίος μάλιστα άκουσα ότι δήλωσε πως δεν θα παραστεί στην συνεδρίαση υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας εάν σε αυτήν προσκληθεί και η ΧΑ. Ποιός τον όρισε, αυτόν και τους άλλους, κριτές των αποφάσεων του Ελληνικού Λαού και επιλέγουν τους συνομιλητές τους στα θεσμικά όργανα; Τελικά θα πρέπει να αναθεωρήσουμε την έννοια του φασισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.