Bουτσινός:θα βρίσκομαι και πάλι στις επάλξεις με τους «Ανεξαρτήτους Έλληνες»


ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΑΡΙΟΥ ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ
Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου και διάφορά σχόλια που ακούγονται, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση προσχώρησής μου σε άλλο ψηφοδέλτιο και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, θα βρίσκομαι και πάλι στις επάλξεις με τους «Ανεξαρτήτους Έλληνες».
Τέτοιες «μεταγραφές» τύπου Ντόρας Μπακογιάννη, μπορεί να είναι της μόδας το τελευταίο διάστημα, όμως έχουν προφανή στόχο την πολιτική επιβίωση δοκιμασμένων προσώπων που δεν κατάφεραν να πετύχουν θετικό αποτέλεσμα στις εκλογές της 6ης Μαΐου και ψάχνουν τρόπο να εξασφαλίσουν μια θέση στο κοινοβούλιο.

Η αξιοπιστία στην πολιτική, η οποία σήμερα αμφισβητείται όσο ποτέ, κερδίζεται μέσα από σταθερές θέσεις και αρχές και όχι με καιροσκοπικές αλλαγές και «κωλοτούμπες» που έχουν γνώμονα το προσωπικό όφελος.
Ξεκινήσαμε έναν δύσκολο αγώνα να μεταδώσουμε σε όλους τους Κυκλαδίτες, την εναλλακτική εθνική μας αντιπρόταση και το όραμά μας για μια Ελλάδα κυρίαρχη και υπερήφανη κόντρα στη βίαιη οικονομική επιδρομή που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια προς την ελληνική οικογένεια, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία.
Οι πολίτες μας πίστεψαν και μας εμπιστεύτηκαν, εναποθέτοντας ελπίδες σε μας και δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε. Συνεχίζουμε με σταθερό βηματισμό για την τελική νίκη στις 17 Ιουνίου.


Σχόλια