Υπάρχει λύση και μπορούμε..

Aκούστε την συνέντευξη του υποψήφιου Βουλευτή Λαρίσης με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", Μπάμπη Παπασπύρου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας στη δημοσιογράφο Δέσποινα Θεοδώρου.

Σχόλια

  1. Κύριε Παπασπύρου είναι ένας από τους παλιούς αναγνώστες του μπλογκ, αλλά το τελευταίο διάστημα με απογοητεύσατε. Ο λόγος είναι απλός, χρησιμοποιήσατε το μπλογκ σας δούρειο ίππο για να πολιτευτείται και να αποκτήσετε την όποια δημοσιότητα μπορει να σας δώσει η μπλογκόσφαιρα.
    Εκτός από αυτό το μονο που κάνετε το τελευταίο διάστημα είναι να χρησιμοποιείται το μπλογκ μόνο για την ανάδειξη του κομματός σας και της υποψηφιοτήτάς σας, παρά το έχετε δημιουργήσει και άλλο για αυτό το σκοπό http://babispapaspyros.blogspot.com/
    Πραγματικά είναι κρίμα που ένα τόσο ωραίο μπλογκ κατέληξε να είναι αμιγώς κομματικό χωρίς να μπορεί πλέον να προσφέρει την αντικειμενική πληροφόριση που παρείχε μέχρι πριν λίγο καιρό.
    Βέβαια δικά σας είναι το μπλογκ και το κάνετε ότι θέλετε, αλλά αυτό δεν σας παρείχε το δικαίωμα να εκμεταλευτείτε το αναγνωστικό σας κοινό που σας έφερε πολύ ψηλά στην μπλογκόσφαιρα.
    Ευχαριστώ για τελευταία φορά για την φιλοξενία και καλή τύχη στις όποιες επιδιώξεις σας.
    ΥΓ Παρότι βλέπω σε διάφορα σχόλια να πληθαίνει η λέξη "λογοκρισία" ελπίζω να μην κόψετε το σχόλιό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ , δεν αντέχω άλλο τα μπλογκ των απλών υποψηφίων. Θα διαβάζω Antinews, Fimotro,...... που είναι αντικειμενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.