ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σχολιάζοντας non papers και νέα σενάρια για συγκυβέρνησή τους με το ΣΥΡΙΖΑ, απαντούν ως εξής:
Η Εθνική Αντιπρόταση,το κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,είναι σαφές και συγκεκριμένο. Όταν μας δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα καλέσουμε μέσα στη Βουλή να το ψηφίσουν όποιοι συμφωνούν με αυτό, χωρίς εκπτώσεις στα αντισυνταγματικά μνημόνια , τους τοκογλύφους δανειστές, τα εθνικά μας ζητήματα και άλλα κρίσιμα θέματα όπως το μεταναστευτικό.
Εμείς εν κρυπτώ ή παρασκηνιακές συμφωνίες δεν κάνουμε. 

Σχόλια

  1. Η δήλωση δεν είναι κατηγορηματική όπως για συνεργασία με ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Θυμίζω οτι κάτι τέτοια λέγοντας σχετικά με τον Δημαρά και τελικά τον πήραν στο μαντρί.
    Για φανταστείτε τώρα, να έχεις ψηφίσει στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ ή Ανεξάρττους και να σε κυβερνήσουν τελικά οι Ανεξάρτητοι Συριζαίοι. Κατι σαν τις εκλογές του 89 που ψήφισες ΚΚΕ ή ΝΔ και τελικά σε κυβέρνησε (έστω και για λίγο) η Κομμουνιστική Δεξιά .
    Φιλάκια σύντροφοι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.