Τον Χρήστο Ζώη επισκέφθηκαν οι πολύτεκνοι του ν. Λάρισας


Τον Χρήστο Ζώη επισκέφθηκαν οι πολύτεκνοι του ν. Λάρισας για να ζητήσουν τη στήριξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων απ’ την 7η Μαΐου καθώς θεωρούν σίγουρη την είσοδό τους στη Βουλή. Συζήτησαν όλα τα προβλήματα που σώρρευσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 2 χρόνια στις πλάτες τους καθώς και τις συνέπειες που καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν απ’ την εφαρμογή του 2ου μνημονίου.


Ο κ. Ζώης τους ενημέρωσε για τις προγραμματικές θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε σχέση με την πολυτεκνική οικογένεια και την προτεραιότητα που δίνουν στην στήριξή της. Ταυτόχρονα τους ζήτησε να αγνοήσουν υποσχέσεις που δίνονται προεκλογικά για λόγους ψηθοφηρικούς καθώς τα κόμματα που ψήφισαν τα μνημόνια δεσμεύονται απ’ την υπογραφή τους και τα μέτρα που προβλέπονται θα εφαρμοσθούν με συνέπειες και για τους πολύτεκνους.

Δεσμεύθηκε ότι θα θέσει υπόψη του κ. Πάνου Καμμένου ζητήματα όπως την κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων με το όριο τα 6000 ευρώ οικογενειακό εισόδημα, τον φόρο ιδιοκατοίκησης, το χαράτσι της ΔΕΗ, τις απολύσεις πολύτεκνων και υπερπολύτεκνων εκπαιδευτικών και δημοσίων υπαλλήλων από το δημόσιο κ.α.

Εξέφρασε τέλος την βεβαιότητά του ότι, καθώς ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, είναι ο ίδιος πατέρας 5 παιδιών, θα είναι με κάθε τρόπο δίπλα τους.

Σχόλια