Θαύμα στα Σκόπια: Κότα γέννησε αβγό με τον Ηλιο της Βεργίνας!

Сонце на Вергина на велигденско јајце
Εκτός από τον Θεό, τον Αδάμ, την Κλεοπάτρα, τον Όμηρο, τον Μαραντόνα και τον Τζίμι Χέντριξ, που ως γνωστόν ήταν Σκοπιανοί, τώρα και οι κότες επιβεβαιώνουν το μεγαλείο της ψευτομακεδονικής φυλής. Η κυρία Μινόφσκι δηλώνει στην τηλεόραση των Σκοπίων, ότι ο Ήλιος (σόντσε), που ...αχνοφαίνεται στο αβγό, είναι σημάδι του Θεού, ότι αγαπάει την ψευτομακεδονία. Δείτε το βίντεο:



Σχόλια

  1. οπως του φανεί του λολοστεφανή !!! Αυτοί οι οληγάριθμοι ευτυχώς γείτονές μας είναι προφανές ότι εκτός απο ψυχιατρικής χρίζουν και οφθαλμολογικής εξέτασης ... τι να πει κανείς ... καλή φώτιση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί, καλά, χρήζουν ψυχιάτρου. Το ερώτημα είναι τι χρειάζονται αυτοί της διεθνούς κοινότητας που συζητούν μαζί τους και ζητάνε από εμάς να τους πάρουμε στα σοβαρά. Αλλά , είπαμε, διεθνώς υπάρχει πρόβλημα ηγετών. Είναι όλοι τους κατωτάτης πνευματικής υποστάθμης. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.