Aνεξάρτητοι Ελλήνες: Ξεκινάμε

«Όλοι μαζί, με πρώτους τους υποψήφιους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, την συντονιστική επιτροπή του νομού και τους εκατοντάδες των φίλων και μελών του κινήματος, ΞΕΚΙΝΑΜΕ!». Με τα λόγια αυτά ο εκπρόσωπος τύπου του κινήματος κ. Μιχάλης Σακελάρης παρουσίασε σήμερα το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λάρισα.
«Όλοι εμείς, οι υποψήφιοι Βουλευτές του κινήματος, τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του νομού και χιλιάδες πολίτες που απ άκρη ως άκρη του τόπου μας στέλνουμε σήμερα μήνυμα ελπίδας και ανατροπής και είμαστε ένα μόνο κομμάτι των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που ‘’ συναντηθήκαμε’’ τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, στον νέο Έλληνα και την νέα Ελληνίδα, στον συνταξιούχο και στον ελεύθερο επαγγελματία, στην άνεργη μητέρα, στον εργαζόμενο και τον αγρότη», τόνισε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε:

Ανεξάρτητοι Έλληνες«Το Ψηφοδέλτιο του κινήματος μας είναι ψηφοδέλτιο αγώνα, διεκδίκησης και προοπτικής για τον νομό της Λάρισας. Όλοι όσοι συμμετέχουν σ αυτό είναι άνθρωποι που πήραν την απόφαση να συστρατευτούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις δυσκολίες μιας τέτοιας απόφασης με δεδομένο πέραν όλων των άλλων τόσο το μικρό χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου όσο και την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει όλοι τους να καταβάλουν για να υπερνικήσουν τα εμπόδια και τα προσχώματα που οι δυνάμεις του μνημονίου και της συγκυβέρνησης θα ορθώσουν στο διάβα τους.      
Ενωμένοι και αποφασισμένοι  οι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων πέρα και μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και αγκυλώσεις του παρελθόντος που έχουν οδηγήσει την Χώρα μας στα σημερινά αδιέξοδα με ομαδική δουλειά και αγώνα βγαίνουν μπροστά.
Φίλες και φίλοι οι αφανείς στόχοι της Τρόικα και των συνεταίρων της έχουν γίνει πλέον εμφανείς.
Η αξία της Δημόσιας και Ιδιωτικής περιουσίας έχει απαξιωθεί παντελώς και έχει κατρακυλήσει σε εξευτελιστικές τιμές.
Ανεξάρτητοι Έλληνες
Οι Μισθοί στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα οι συντάξεις η Κοινωνική Ασφάλιση και Μέριμνα έχουν μειωθεί τόσο πολύ και έχουν φθάσει σε εξευτελιστικά για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια επίπεδα.
Ένας στους τρεις Έλληνες ήτοι ποσοστό περίπου 30 % ζει κάτω η στα όρια της φτώχειας.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε καταστήσει σαφές μέσω της ιδρυτικής μας διακήρυξης ότι το κίνημα μας μεταξύ άλλων,  
Ανεξάρτητοι Έλληνες-  Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
-  Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.
-  Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους.
-  Απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.
-  Κατοχυρώνει την ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Απαράβατος στόχος η προστασία της Ελληνικής οικογένειας και του πολίτη από την επίθεση των αγορών.
Πιστεύουμε στο πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και επιδιώκουμε στην ενίσχυση και επέκταση των θεσμών της, με άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.
Πιστεύουμε στις αξίες και την διαχρονικότητα της Ορθοδοξίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά της στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυόμαστε το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού σε κάθε πολίτη.
Πιστεύουμε στην Ενωμένη Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, όπου όλα τα κράτη-μέλη είναι ισότιμα, διατηρώντας την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια και αρνούμαστε τις λογικές και πρακτικές, που την έχουν μετατρέψει σε όχημα συμφερόντων των πιο ισχυρών χωρών και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.
Πιστεύουμε στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και ταυτόχρονα αρνούμαστε την εξάρτηση που οδηγεί στην διεθνή απομόνωση και στερεί από τη χώρα άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες.
Πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά, όπου το παραγόμενο προϊόν κατανέμεται δίκαια. Αγορά που δεν υπονομεύεται και δεν συκοφαντείται από την σημερινή οικονομική τρομοκρατία, των τοκογλύφων και των καιροσκόπων.
Γνωρίζουμε ότι προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα περισσότερα από αυτά που διακηρύττουμε παραπάνω απαιτείται μία εκ βάθρων αλλαγή του συνταγματικού και διοικητικού νομικού πλαισίου.
Να είστε σίγουροι ότι είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε τις δεσμεύσεις μας. Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας για να γίνουν πράξη όσα διακηρύττουμε θα είναι επίπονος και σκληρός. Γνωρίζουμε ότι σε αυτόν τον αγώνα θα χαθούν πολλά. Αλλά είμαστε αποφασισμένοι».
Το Ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ν. Λάρισας
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΑΡΓΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΚΟΣΜΑ
ΖΩΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΥΡΛΟΓΛΟΥ-ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΒΑΝΑ)
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ.

Σχόλια

  1. Mπάμπη και θανάση τους αποστράτους λέω δεν μας τα λέτε καλά . Μέχρι χθές είχατε αρχές και δεν συμβιβαζόσασταν με το μνημόνιο και σήμερα κάνετε κολοτούμπα και συμβιβάζεστε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΑ . Αν αυτά δεν είναι κολοτούμπες τότε τι είναι; Εκτός αν βρήκατε μία θέση σε κάποιο ψηφοδέλτιο για να περνάει η ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.