ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γράφει ο Πετροβούβαλος
Για συντομία Π.Π.Α.Ε.
Περί τη δευτέρα πρωϊνή σήμερα, παρακολούθησα σε κάποιο από τα βρωμοκάναλα ένα προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ των Αν.Ελλήνων.
Δύο συμπεράσματα:
 -  Η επικοινωνία του κινήματος μαθαίνει και αντεπιτίθεται. Όλο το σποτάκι βασίστηκε στο υλικό που γνωρίζουμε από το διαδίκτυο (και ιδιαιτέρως από το Olympia.gr) και που είναι ξεκάθαρο, επιθετικό, Πατριωτικό και πειστικό. Ο Πάνος Καμμένος δίνει “ρέστα”, σε «πύρινα» αποσπάσματα από τους λόγους του στη βουλή, εξοπλισμένος με, την ανιδιοτελή γνώση που του προσφέρθηκε και τον τσαμπουκά του. (Θυμηθείτε γιατί τον κάναμε αρχηγό). Καθόλα επαγγελματική δουλειά που επικεντρώνεται στην αλήθεια και αντιπαρέρχεται το «θόρυβο», την αυτοπροβολή του κάθε πικραμένου και την αγωνία διαφόρων να βγάλουν «κρατικό μεροκάματο» την επόμενη μέρα.

  -  Οι εξηγήσεις που δοθήκαν στα κειμενάκια, εξόχως διαφωτιστικές, περιεκτικές και εύστοχες. Μια που είναι αδύνατο να εξηγηθούν τα πάντα στον περιορισμένο τηλεοπτικό χρόνο, αυτή η συμπληρωματική τεχνική μπορεί και οφείλει να καλύψει πολλά από τα κενά. Το ίδιο ισχύει και για το μονταρισμένο υλικό με τη μέρκελ και άλλαι δημοκρατικαί δυνάμεις.

Και δύο συστάσεις:
Νεόκοποι επαναστάτες του κινήματος που είδατε φως και μπήκατε, ΔΕΙΤΕ το σποτ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ και μάθετε όσα μπορείτε. Βασίστε εκεί τον προεκλογικό μας αγώνα. 
ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ το μήνυμά μας και μετά, αν τολμάτε, προδώστε το.
Φίλοι του Olympia.gr μη χαλαρώνετε την κριτική σας. Τη διαβάζουν και τη λαμβάνουν υπ’ όψιν. Κι αν δεν τον κάνουν, ψυχανεμίζομαι πως θα μάθουν με οδυνηρό τρόπο τι εστί «Πνεύμα του Π.Π.».
ΓΕΡΑ!

Σχόλια