Ανθελληνικό παραλήρημα Ρεπούση

Ρεσιτάλ ανθελληνισμού έδωσε χθες βράδυ στο Mega (στον Σταύρο Θεοδωράκη) η γνωστή και μη εξαιρετέα κα Ρεπούση,  υπερασπιζόμενη τις απόψεις της περί “συνωστισμού”, προτείνει να έχουμε κοινά βιβλία ιστορίας στα σχολεία με τους Τούρκους, είπε ότι δεν θα ορκιστεί αν εκλεγεί και ότι θεωρεί ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα για να συνεργαστεί μετεκλογικά στον ΣΥΡΙΖΑ, στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην ΝΔ…

Είδατε το κόμμα του Κουβέλη; το γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, όπως τον χαρακτήρισε ο Γιάννης Καλαμίτσης… Προετοιμάζει την ανθελληνική συνεργασία ως χρυσή εφεδρεία του συστήματος…

Σχόλια

  1. Να την χαίρονται στο κόμμα του Κουβέλη. Με αυτήν ελπίζουν να κερδίσουν κάποιο σημαντικό ποσοστό στις επερχόμενες εκλογές; Σαν δεν ντρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταθερά ΡΕΠΟΥΣΗ:

    http://www.youtube.com/watch?v=GhJG0rZR6vA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.