ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!


με Ελληνική Πολιτική Στρατηγική
Συμμετέχω ενεργά στο κίνημα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" με μπροστάρη τον Πάνο Καμμένο, για μία Ελληνική Πολιτική Στρατηγική που θα οδηγήσει την πατρίδα μας στην Εθνική και Οικονομική Ανεξαρτησία. Εμείς οι Έλληνες μπορούμε ν’ αναγεννήσουμε την πατρίδα μας. Αρκεί να το θέλουμε, να το πιστεύουμε, να το σχεδιάσουμε και να το υλοποιήσουμε. Έχουμε και θέσεις και προτάσεις. Έχουμε και τη θέληση! Συμμετέχω στο κίνημα, γιατί :
 ΠΙΣΤΕΥΩ

     Στον Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό της Ελλάδας.
  Στην Ενωμένη Ευρώπη της Αλληλεγγύης και της Συνεργασίας, όπου όλα τα Κράτη-Μέλη είναι Ισότιμα, διατηρώντας ταυτόχρονα την Εθνική τους Ταυτότητα και Κυριαρχία.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ
  Κάθε εξάρτηση που οδηγεί την Ελλάδα στην διεθνή οικονομική απομόνωση, στερώντας από την Πατρίδα και την Εθνική μας Οικονομία άλλες Γεωπολιτικές Συμμαχίες και Στρατηγικές Συνεργασίες.
   Τις λογικές και τις μεθοδεύσεις που έχουν μετατρέψει την Ευρωζώνη σε όχημα προώθησης των συμφερόντων μόνο των ισχυρών Κρατών-Μελών, του Παγκόσμιου Τραπεζικού Συστήματος, των Αγορών και της Κερδοσκοπίας.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ
   Το Πολίτευμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, επιδιώκοντας την ενίσχυση και επέκταση των θεσμών της, με στόχο την άμεση συμμετοχή των Πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.
  Τις αξίες της Ισονομίας, Ισότητας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και Αξιοκρατίας.

ΑΠΑΙΤΩ
  Την Προστασία της Ζωής και της Περιουσίας κάθε Πολίτη, μέσα από Αυστηρές Μεταναστευτικές Πολιτικές, με γνώμονα το Συμφέρον των Ελλήνων και τη διαφύλαξη της Εθνικής Ταυτότητας της Πατρίδας μας.
  Την Προστασία της Ελληνικής Οικογένειας από την επίθεση των Αγορών και την αυθαιρεσία του Τραπεζικού Συστήματος.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ
  Τις αξίες και την διαχρονικότητα της Ορθοδοξίας, σεβόμενος το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού κάθε Πολίτη.
   Την πολιτική διπλωματία της Ορθοδοξίας για την ενίσχυση της Εθνικής Εξωτερικής Πολιτικής.

ΖΗΤΩ
   Τη συστράτευση του Απόδημου Ελληνισμού στον αγώνα της αποκατάστασης της διεθνούς εικόνας της Πατρίδας μας.
   Τη δημιουργία ενός Διεθνούς Δικτύου Ελλήνων, για την προώθηση των Εθνικών μας Συμφερόντων στη Διεθνή Κοινότητα (λόμπυ).

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ
   Την Ορθολογική και Βιώσιμη Ανάπτυξη της Πατρίδας μας, με άξονα την Πραγματική Οικονομία, την Ελεύθερη Αγορά και την υγιή και μη διαπλεκόμενη Ελληνική Επιχειρηματικότητα.
   Την εξόντωση της Μίζας, της Διαπλοκής, της Παρασιτικής Διαμεσολάβησης και της Παραοικονομίας.

ΣΤΗΡΙΖΩ
  Τη διατροφική αυτονομία της Πατρίδας μας και την οικονομική ανάπτυξη της Ελληνικής Περιφέρειας, αναβαθμίζοντας το ρόλο της σύγχρονης Αγροτικής Οικονομίας και του Ελληνικού Τουρισμού.
  Την Αξιοποίηση του Ορυκτού Πλούτου της Πατρίδας μας, τη δημιουργία Ενεργειακού Πυλώνα Ελληνικών Συμφερόντων και την αναγέννηση της Ελληνικής Βιομηχανίας και της Μικρομεσαίας Επιχείρησης.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
  Για την προσέλκυση Επενδύσεων από το Εξωτερικό, με ιδιαίτερη έμφαση στην Απόδημη Ελληνική Επιχειρηματικότητα και στην επιστροφή της Ελληνικής Σημαίας στην Ελληνική Ναυτιλία.
   Για τη Δίκαιη Κατανομή του ΑΕΠ και την Προστασία της Εθνικής μας Οικονομίας από κάθε μορφής υπονόμευση, συκοφάντηση και χειραγώγηση.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ
  Την Εξυγίανση και Αναδιάρθρωση του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος, με Χρήματα των Μετόχων και Ιδιωτών Επενδυτών, χωρίς κρατικές ενισχύσεις και επιδοτήσεις εις βάρος των Φορολογουμένων, του Δημοσίου Χρέους και της Πραγματικής Οικονομίας.
  Την άμεση Κρατικοποίηση της " Τράπεζας της Ελλάδος ", την έξοδό της από το ΧΑΑ, τη διάλυση της Τειρεσίας ΑΕ και τη δημιουργία νέας, κεντροποιημένης αρχής πιστοληπτικού ελέγχου και αξιολόγησης, υπό την Κρατική πλέον ΤτΕ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ !
Δικηγόρος – Ποινικολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών



Σχόλια