11χρονος δίνει την λύση για την Οικονομική κρίση και το πρόβλημα των Ελλήνων


Γράφει ο ΑΝΤΙ300

Όταν το Εθνικό μας πρόβλημα, το πρόβλημα ενός ολόκληρου Λαού των Ελλήνων γίνεται περίγελο θέμα και αιτία προβληματισμού ενός 11χρονου νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε τάξη μόνοι μας.

Πρέπει ως Ανεξάρτητοι Έλληνες και όχι μόνο του Πάνου Καμμένου αλλά όλοι μας ως Ανεξάρτητες Έλληνες πρέπει να «πετάξουμε» τους Προδότες στην Θάλασσα, και να απαλλαγούμε μια για πάντα από όλους αυτούς που σε βάρος μας πλούτισαν και πλουτίζουν έως σήμερα, και να φτιάξουμε το δικό μας μέλλον, την δική μας ζωή, την ζωή των παιδιών μας για ένα καλύτερο αύριο, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Ο λόγος για το άρθρο της Δανέζικης Εφημερίδας BT

Τα link  ΕΔΩ και  ΕΔΩ
Η μετάφραση του άρθρου
11χρονος δίνει την λύση για την Οικονομική κρίση και το πρόβλημα των Ελλήνων
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην εκθέτουμε τα παιδιά μας στις πολλές ώρες τηλεοπτικών ειδήσεων ειδικά για την κρίση στην Ευρωζώνη καθότι είναι προφανώς να συμβεί αυτό που έγινε με την περίπτωση τoυ 11χρονου Jurre Herman από την Ολλανδία όπου είχε ως αποτέλεσμα να αναστατωθεί τόσο πολύ που ένιωθε ότι χρειαζόταν να διατυπώσει τη δική της προσφορά για την επίλυση της κρίσης του χρέους με την περίπτωση της Ελλάδας.
Την λύση (βλέπε σχέδιο ), έδωσε λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό Wolfson επί Οικονομικών θεμάτων διαχείρισης κρίσεων, σημειωτέον, πρόκειται για έναν διαγωνισμός που απευθυνόταν στον κόσμο των έγκριτων Οικονομολόγων του κόσμου, με θέμα εξεύρεσης για μια λύσης ως ένα σενάριο όπου ένα μέλος αποχωρήσει από τη ζώνη του ευρώ.
Η απλή πρόταση του μικρού Hermans, έδειξε ότι οι Έλληνες αναγκάστηκαν να ανταλλάξουν τα ευρώ τους σε δραχμές για να πληρωθούν οι πιστωτές τους, όπου όμως δεν κέρδισε το διαγωνισμό, αλλά ήταν η αιτία για να πάρει τιμητική διάκριση και μια δωροεπιταγή των 100 ευρώ.
Ο 11χρονος Ολλανδός με μηδενική κατάρτιση στα Οικονομικά αλλά με την εμπεριστατωμένη οικονομικά σχεδιασμένη πρόταση του έχει υπολογίσει ότι οι περισσότεροι Έλληνες μάλλον δεν μπορούν να δουν την ομορφιά της πρότασης του, δηλαδή επιστροφής στη Δραχμή από μια τέτοια λύση που θα είχε ως αποτέλεσμα να υποτιμηθεί σημαντικά και ότι εάν οι Έλληνες αρνηθούν να ανταλλάξουν τα ευρώ τους, τότε ο Herman προτείνει να τους μοιραστούν πρόστιμα.
Οι «τρύπες» στη λύση που πρότεινε ή απλά η έλλειψη τίτλων σπουδών στο βιογραφικό δεν εμπόδισε τον Hermans να λάβει μέρος με την πρόταση -σχέδιο του για να κερδίσει το διαγωνισμό και δεν είναι εμφανής ακριβώς ούτε εξακριβωμένο τι ήταν αυτό που δεν νίκησε τον διαγωνισμό. Αν και ο Ο Μικρός Herman στο δικό του βιογραφικό έγραψε ότι ζει με την οικογένειά του, τον σκύλο του και την συντροφιά ενός πουλιού, και ότι έχει πέντε φίλους του που παίζει όλη την ημέρα μαζί, όπου κατά την επιτροπή αποκλείστηκε αν και ο τελικός νικητής του Βραβείου Wolfson δεν έχει ακόμη ανακηρυχτεί.

Σχόλια