Τα αδέσμευτα Blog στο πλευρό της πατρίδας και της δικαιοσύνης.

Mελέτη κατέθεσε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Νίκος Λογοθέτης στα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την «υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ». 
Ειδικότερα, αποτυπώνει με την ακρίβεια της στατιστικής επιστήμης το πόσο επηρέασαν οι δηλώσεις των συγκεκριμένων πέντε πρωταγωνιστών τα spreads. Στην ουσία πρόκειται για μια έκθεση η οποία επιβεβαιώνει μια κοινή παραδοχή που ως σήμερα δεν είχε καταγραφεί στατιστικά, ότι δηλαδή κάθε φορά που μιλούσε
δημόσια ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου τα spreads εκτοξεύονταν.
Να σημειωθεί ότι, η μελέτη του κ. Λογοθέτη έχει κατατεθεί τόσο στον εισαγγελέα δίωξης Οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη, ο οποίος ανέλαβε αρχικά την έρευνα, όσο και στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που την συνεχίζει. (Στοιχεία από Νewsbomb.gr)
 
Προσέξτε τι αναφέρει στην σελίδα 4 της μελέτης του ο κ. Λογοθέτης..
Χρησιμοποιεί τους πίνακες που είχαμε ανεβάσει σε σχετικό μας άρθρο  στις 22 Φεβ.2011 
και μας μνημονεύει στις αναφορές του ως πηγή









Διαβάστε ολόκληρη την μελέτη του κ. Λογοθέτη

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.