Οι "σίγουροι" του Καμμένου και οι άλλοι

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η εφημερίδα "Τα Νέα", οι  διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ που, θα ενταχθούν στους "Ανεξάρτητους Έλληνες, εκτός της Έλενας Κουντουρά (Α' Αθηνών) και του Παναγιώτη Μελά (Α' Πειραιά) που ήδη έχουν προσχωρήσει, είναι...
ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κ.Μαρκόπουλος (Εύβοια), ο πρώην υφυπουργός Χρ.Ζώης (Λάρισα), ο Δ.Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανία), ο Σπ.Γαληνός (Λέσβος), ο Γ.Βαγιωνάς (Χαλκιδική), ο Μ.Γιαννάκης (Βοιωτία) και η Μ.Κόλλια-Τσαρουχά (Σέρρες).

Από τους υπόλοιπους βουλευτές που διεγράφησαν από τη ΝΔ γιατί καταψήφισαν το δεύτερο Μνημόνιο, τέσσερις φαίνεται πως δεν θα πάνε ούτε στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου. Οι τέσσερις είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μαργαρίτης Τζίμας (Δράμα), Γιώργος Καρασμάνης (Πέλλα), Κώστας Γκιουλέκας (Α' Θεσσαλονίκης) και Ελίζα Βόζενμπεργκ (Α' Αθηνών).

Σχόλια

  1. Παραπολιτική από το αμαρτωλό συγκρότημα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες περιμένουν τις ΕΚΛΟΓΕΣ και όχι κυνοβολευτικές ομάδες της παρούσας βολής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.