Γιατί η Ν.Δ. είναι τόσο απελπιστικά ανύπαρκτη;



Για την ΕΛΣΤΑΤ o Πρωτόπαπας κόβει μάρτυρες. Για το Βατοπέδι και τα ομόλογα όμως; 

Για τον κ. Πρωτόπαπα, 14 άτομα που κατά τα προηγούμενα χρόνια είχαν θέσεις κλειδιά σε υπουργεία και υπηρεσίες, κρίθηκαν ως μάρτυρες που..
«δεν εκτιμώνται τόσο κρίσιμοι και δεν έχουν να προσθέσουν κάτι ουσιαστικό στην υπόθεση της απογραφής», με αποτέλεσμα να μην είναι αναγκαία η παρουσία τους και η μαρτυρία τους , σύμφωνα με την εξεταστική επιτροπή για το έλλειμμα του 2009. Μεταξύ των κομμένων είναι οι καθηγητές πανεπιστημίου Γιώργος Κασιμάτης και Επαμεινώντας Μαριάς, η ανεξάρτητη πια βουλευτής Λούκα Κατσέλη, ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, Σάββας Ρομπόλης, ο Γιώργος Ρωμανιάς, η Σοφία Βούλτεψη κλπ.
Όταν όμως γινόταν η εξεταστική για τα υποτιθέμενα σκάνδαλα της ΝΔ (ομόλογα και Βατοπέδι) τότε ο κ. Πρωτόπαπας έκανε ότι μπορούσε για να αυξήσει τη λίστα των μαρτύρων ενώ όποιος δεν έλεγε αυτά που βόλευαν το ΠΑΣΟΚ τότε δέχονταν επίθεση. 
Ο Νίκος Νικολόπουλος της ΝΔ είχε παρατηθεί από την επιτροπή για τα ομόλογα λέγοντας «Προσωπικά, μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω να μετέχω σε μια Επιτροπή, της οποίας μέλος Βουλευτής της πλειοψηφίας, απροκάλυπτα και εν μέσω συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων, παρουσία όλων να εκφοβίζει ανώτερο κρατικόΓιατί η Ν.Δ. είναι τόσο απελπιστικά ανύπαρκτη;από τον μάρτυρα αυτά που θα ήθελε!» 
Για το Βατοπέδι σαπίζει στη φυλακή ένας γέροντας του Άγιου Όρους ως ύποπτος φυγής! Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη.

Σχόλια

  1. Είναι ανύπαρκτη γιατί απλά κόρακας κοράκου μάτι δεν...
    ακόμα πιστεύουν κάποιοι ότι είναι κάτι διαφορετικό ;
    το καλό και το κακό μπάτσο παίζουν αλλάζοντας ρόλους..
    και γι΄αυτό κανένας δεν πήγε φυλακή κι ακόμα και το λεκτικό "αρχιερέας της διαπλοκής" πάρθηκε πίσω...μήπως τον εκβίαζαν και γι΄αυτό ;
    κι όμως ακόμα αυτά τα 2 κόμματα μπορεί να πάρουν συνολικά το 30-35%...
    μετά μην αναρωτιέστε το γιατί και σας φταίνε μόνο οι 300 ή οι 199 που ψήφισαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.