ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ – ΤΣΑΡΟΥΧΑ: Για το δικαίωμα της ύπαρξης μας ως Έθνους…

Προσχωρώ στους “Ανεξάρτητους Έλληνες’’. 
Αναγνωρίζοντας τις ευθύνες μας για την χρεοκοπία της πατρίδας μας σε κάθε επίπεδο, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, πιστεύω ότι το πολιτικό σύστημα, όπως διαμορφώθηκε μετά τη Μεταπολίτευση, είναι ολοφάνερο ότι δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την υιοθέτηση και την υλοποίηση όλων εκείνων των απαραίτητων αλλαγών που χρειάζεται η πατρίδα. 
Στο όνομα της ιστορικής μας ευθύνης και της υποχρέωσής μας να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις πάνω στις οποίες θα πατήσουν οι επόμενες γενιές συστρατεύομαι με τις λίγες δυνάμεις μου σε αυτόν τον εθνικό σκοπό.
Το δικαίωμα της ύπαρξής μας ως Έθνους ξεκινά με την παραδοχή ότι τελείωσαν οι ανεδαφικές, ανεφάρμοστες, οι αντεθνικές λύσεις. Ας ξαναβρούμε τον αυτοσεβασμό μας, μέσα από την ιστορική μας αυτοσυνειδησία και τις ευθύνες που αυτή γεννά. Μέχρι τώρα φοβόμασταν, από τώρα και στο εξής θα ελπίζουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Σερραίους και τις Σερραίες για την αποδεδειγμένη διαχρονική αγάπη και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι παραμένω πιστή στην παράταξη μου, στην μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη, προσηλωμένη στις αρχές και τις αξίες της και να τους υπενθυμίσω ότι διαγράφηκα τηρώντας το Σύνταγμα της Πατρίδας μου, τιμώντας ως βουλευτής τον όρκο μου, σεβόμενη το απεριόριστο δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου μου κατά συνείδηση.

Σχόλια

  1. Εσείς με τον ΠΑΝΟ
    και εμείς με το Π.Α.Ν.Ο.
    http://www.tsantiri.gr/showbiz/p-a-n-o-to-neoidrithen-komma-tis-tzoulias.html

    Τζούλια for ever .......
    και τα μυαλά στα κάγκελα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πανος Καμένος ανακοίνωσε την νέα ιστοσελίδα του
    http://www.enikos.gr/politics/25757,KammenosAnakoinwse_thn_selida_toy.html

    Αλλά αυτή μας λέει ότι
    My site is under construction
    coming soon
    http://aneksartitoiellines.gr/

    Αντε βγάλτε τώρα συμπέρασμα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.