Δημοσκόπηση ΣΟΚ με ανατροπές..

Νίκος Χριστοδουλόπουλος
11,0 % το ποσοστό επιρροής στους νεογέννητους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" , σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύεται στα αυριανά ΕΠΙΚΑΙΡΑ.

Τα δύο τέως μεγάλα κόμματα του μνημονίου και τα δύο μαζί είναι στο 35% . Και ακόμη δεν μπήκε για τα καλά η άνοιξη. 
Ο σεισμός έρχεται...αλλά θα είναι σωσμός!!!

Σχόλια

  1. Είμαι σίγουρος ότι αυτές οι δημοσκοπήσεις δεν εκφράζουν παρά την αγανάκτηση και τη απελπισία της στιγμής. Αλλά πέστε μου τι κυβέρνηση μπορεί να σχηματιστεί αν τα παραπάνω δημοσκοπικά αποτελέσματα εκφράζουν την πραγματικότητα. Το συμπέρασμα είναι ένα: ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ και ΔΙΑΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι τα ποσοστά αυτά να είναι εικονικά και όχι πραγματικά. Μετά τα όσα ψήφισαν και συνυπέγραψαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ούτε 12% δεν πρέπει να πάρουν.Στον φίλο 09:55 θα ήθελα να πω πως μία δημοκρατία δεν έχει μονοπώλια και όταν αυτά καταρεύσουν δεν σημαίνει πως καταρρέει και η δημοκρατία, και από την άλλη η διάλυση έχει γίνει ήδη πραγματικότητα με τους "λαοφιλείς" μνημονιοκράτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, και να προσθέσω ότι στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν και αδιέξοδα.
      Τη διέξοδο τη δίνει πάντα ο Λαός αρέσει η δεν αρέσει σε κάποιους.

      Διαγραφή
  3. Με αυτά τα ποσοστά η αριστερά συνολικά φθάνει το 37,5 % και σε ενδεχόμενη αυτοδυναμία.

    Σύντροφοι, τολμήστε, δώστε απάντηση στον καπιταλισμό , στον ιμπεριαλισμό και στο ντόπιο κατεστημένο δικομματισμό.

    Σύντροφοι, αφήστε τις διαφόρες, δειτέ αυτά που σας ενώνου και αποδείξτε οτι είστε πραγματικοί πατριώτες.

    Ειδικά στους συντρόφους του ΚΚΕ, είναι η μόνη σας ευκαιρία να επανορθώσετε τα μεταπολεμικά λάθη της αποχής και της Βάρκιζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.