Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποθηκεύετε βίντεο του YouTube

Είστε φανατικός χρήστης του YouTube και άλλων ιστοσελίδων, αλλά δεν ξέρετε πώς να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο; Με την εφαρμογή VSO Downloader θα σας λυθούν τα χέρια!
Πρόκειται για ένα αυτόνομο πρόγραμμα, το οποίο είτε αποθηκεύει αυτόματα στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας κάθε βίντεο που παρακολουθείτε, είτε επιλέγετε εσείς ποιο βίντεο να αποθηκεύσει.
Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα...


1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το VSO Downloader

2. Ανοίξτε το VSO Downloader, πριν αρχίσετε να παρακολουθείτε βίντεο, και σμικρύνετε το παράθυρο.

3. Όταν αρχίσετε να παρακολουθείτε ένα βίντεο, το πρόγραμμα θα εντοπίσει αυτόματα το βίντεο και θα αρχίσει να το κατεβάζει. Λειτουργεί με τις περισσότερες ιστοσελίδες τύπου YouTube.

4. Εάν επιθυμείτε να επιλέγετε μόνοι σας, ποιο βίντεο θα κατεβάσετε, τότε στο παράθυρο της εφαρμογής, πατήστε «Options», μετά «Settings» και μετά «Download Settings». Αποεπιλέξτε το κουτάκι «Download automatically detected media». Στο εξής, θα ορίζετε εσείς ποια βίντεο θέλετε το VSO Downloader να κατεβάσει.

Σχόλια

  1. Αρίστο αυτά κάθεσε και βλέπεις με τα δικά σου μάτια; Ήσουν μέχρι πρότεινως μπλόγκερ με πολιτικές δημοσιεύσεις. Τώρα κάτι για κοκτέιλ διαβάζω, κάτι για το Youtube. Εισαί καλά ή σε πείραξαν και εσένα οι φιλοσοφίες των κυβερνώντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.