Διάγγελμα Παπαδήμου μετά τη σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς

economikos
Όπως όλα δείχνουν μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Λουκά Παπαδήμο, ο πρωθυπουργός θα απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

Σε αυτό θεωρείται σίγουρο ότι θα αναφερθεί στις δυο εναλλακτικές λύσεις που θα παρουσιάσει ότι υπάρχουν: η μια είναι η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και η δεύτερη, όπως θα την παρουσιάσει είναι η άτακτη χρεοκοπία και το χάος.

Ήδη, από χθες, όπως γράψαμε και στο ΟΛΥΜΠΙΑ, ο Παπαδήμος ζήτησε από το οικονομικό επιτελείο έρευνα για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας, το οποίο θα παρουσιάσει στους πολιτικούς αρχηγούς (κυρίως στον Σαμαρά) για να κάμψει τις όποιες αντιδράσεις του.

Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί έχουν ήδη στα χέρια τους και μελετούν το 16σέλιδο κείμενο που τους έχει δοθεί από το Μέγαρο Μαξίμου με όλα τα σημεία της συμφωνίας, στο οποίο όπως φαίνεται γίνονται συνεχώς αλλαγές, αφού οι απαιτήσεις της τρόικα αλλάζουν με ..ταχύτατα φωτός.

Σχόλια

  1. Αντρέα σήκω για να δεις το γιο
    το γιο σου το καμάρι,
    που φόρεσε στο γάιδαρο
    πολύ σκληρό σαμάρι,
    ξύπνα και σήκω άπ΄τη γη
    δε σε χωράει ο τόπος,
    το χώμα που σε βάλανε
    λένε ανήκει σ'άλλους,
    του κυππαρίσιου η σκιά
    που πέφτει εις το μνήμα
    φεύγει γοργά και χάνεται
    σαν του Έλληνα το βήμα,
    που χάνει τη χώρα του και βιός,
    ταυτότητα,τί κρίμα!
    Πες και στο Κώστα δίπλα σου,
    ετούτα τα μαντάτα,
    και στη Μελίνα τη τρελή
    την ονειροπαρμένη,
    πως η Ελλάδα ειν νεκρή
    και πλήρως αλωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.