Μηταράκης : η σύμβαση που υπέγραψε η Ελλάδα πριν από δύο χρόνια, το Μνημόνιο, είναι βάση του Βρετανικού Δικαίου και αυτό είναι ένα θέμα που είχαμε πολύ στηλιτεύσει τότε..

Δείτε απόσπασμα συνέντευξης (ένα μήνα πριν) του Αναπληρωτή Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Περιφερειακού Σύμβουλου Αττικής, κ. Νότη Μηταράκη, στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κωνσταντίνου Λασκαράτου στον ΑΝΤ1 FM.
Το απόσπασμα που θα δείτε αναφέρεται στο αγγλικό δίκαιο



Βρετανικό Δίκαιο..
"Αντιλαμβανόμαστε την σοβαρότητα του θέματος και ως τέτοιο το αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία. Σας θυμίζω ότι η σύμβαση που υπέγραψε η Ελλάδα πριν από δύο χρόνια, το Μνημόνιο, είναι βάση του Βρετανικού Δικαίου και αυτό δημιούργησε ένα κακό προηγούμενο. Αυτό είναι ένα θέμα που είχαμε πολύ στηλιτεύσει τότε..Αυτή είναι μια ακόμη δυσχέρεια που δημιουργήθηκε από τη μη διαπραγμάτευση του Μνημονίου. Έδωσε την εντύπωση ότι ως χώρα, χωρίς πολύ συζήτηση, δεχόμαστε πολύ σκληρούς όρους...
Είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε θέματα εθνικής κυριαρχίας...
Όλοι σε θέματα εθνικής κυριαρχίας πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι.."
Ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ
Υ.Γ
Τι έγινε από όλα αυτά τα ωραία που έλεγε ο κ. Μηταράκης τελικά ;; 
Tι απέγινε με την ευαισθησία σε θέματα εθνικής κυριαρχίας;;

Σχόλια

  1. Καλά τώρα έχει σοβαρότητα η νέα δούλα, για να τηρεί τα όσα ΔΗΛΩΝΟΥΝ τα παιδάκια της, μου θυμίζει το "ό,τι ο λόγος σου, ό,τι ο κ@λος σου". Στις επερχόμενες εκλογές θα δούνε πόσα αππίδια βάζει ο σάκκος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.