Ο Άρης αγαπάει την πατρίδα...ουαου (Βίντεο)

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος (ο Άρης) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Ανατροπές" του Πρετεντέρη.
Τα είπε όλα, ένας λόγος μεστός και γεμάτος νοήματα...
Τι δεν ακούσαμε..ότι ο Παπαδήμος είναι ικανός, αγαπάει και ενδιαφέρεται για την πατρίδα του, για τον ιδεολογικό προσανατολισμό και το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας σχεδόν σε όλους τους χώρους...  
Τα πάντα όλα.
Αυτό που ήταν όμως πραγματικά απίστευτο ήταν το επιχείρημα που ανέπτυξε, για αυτούς που ψήφισαν όχι στην νέα δανειακή και το PSI.

Παρασύρθηκαν αρκετοί, είπε ο Άρης, γιατί δεν πιστεύω ότι κάποιος ψήφισε κατά της Ελλάδας έτσι προφανώς...
Παρασύρθηκαν λέει γιατί πίστευαν ότι δήθεν οι ξένοι μπλοφάρουν...


Σχόλια

  1. Έλεος, τι ψηφίζει αυτός ο κόσμος της Ν.Δ. ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνηγορώ και επαυξάνω και προσθέτω και το ΠΑΣΟΚ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.