ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, θα μου λύσεις μια απορία;

Όταν τελείωσε η "σωτηρία" της πατρίδας, ο ΜΠΕΝΙ έδωσε δυο συνεντεύξεις. Μια στις Βρυξέλλες και μια στην Αθήνα. Παραθέτω ένα απόσπασμα της ομιλίας του...
"Θέλω και πάλι να επαναλάβω τις ευχαριστίες μου για την ομάδα που στηρίζει την προσπάθεια αυτή. Για τον παρόντα αναπληρωτή Υπουργό τον κ. Οικονόμου, τον απόντα λόγω άλλων ασχολιών τον Φίλιππο Σαχινίδη, για τον Γενικό Γραμματέα τον Ηλία Πλασκοβίτη και επαναλαμβάνω τα ονόματα που είχα πει και χτες το βράδυ, τον Γιώργο Ζανιά, τον εκπρόσωπό μου στο Euro Working Group που αγωνίστηκε όλες αυτές τις μέρες μαζί με εμένα και τον Πρωθυπουργό και βεβαίως τον Πέτρο Χριστοδούλου, τον Γενικό Διευθυντή του ΟΔΔΗΧ που βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση και διαπραγμάτευση με όλους τους διεθνείς χρηματοοικονομικούς κύκλους"
Πάμε τώρα στην απορία που έχω.
Υφυπουργός Οικονομικών είναι ο Ιωάννης Μουρμούρας που ανήκει στη ΝΔ.
Ήταν σύμβουλος του Σαμαρά όταν τοποθετήθηκε στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Υποτίθεται ότι τοποθετήθηκε στη θέση αυτή, ως το μάτι του Σαμαρά στο Υπουργείο Οικονομικών.
Ο ΜΠΕΝΙ δεν τον ανέφερε σε κανένα σημείο της ομιλίας του, ούτε στις Βρυξέλλες αλλά ούτε και στην Αθήνα.
Άρα να συμπεράνω ότι ο υφυπουργός Μουρμούρας ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ή κάτι άλλο συμβαίνει;
Εδώ χάλασε ο κόσμος με τις "σωτήριες" διαπραγματεύσεις και ο υφυπουργός Μουρμούρας δεν εμφανίζεται πουθενά σε όλη αυτή τη διαδικασία.
ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, μήπως να μας απαντήσετε τι συμβαίνει με τον Μουρμούρα;;;

Σχόλια

  1. Ο αντωνάκης κύριε αρθρογράφε είναι υπάλληλος του μπένυ κι έτσι δεν χρειάζεται ο μπένυ να ανφέρει τον υπάλληλο του υπαλλήλου του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.