Π. Αποστόλου προς Α. Γεωργιάδη: " Σε καλώ να θέσεις την παραίτησή σου στη διάθεση της Κεντρικής Επιτροπής."


Άδωνη,
Πριν λίγες ημέρες δέχθηκες στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας τον γνωστό, για τις ανθελληνικές θέσεις και δηλώσεις του, μουσουλμάνο βουλευτή Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Αχμέτ Χατζηοσμάν.
Ασφαλώς θα γνωρίζεις ότι, ο «κύριος» αυτός είναι εκλεγμένος πρόεδρος της παράνομης (καταργημένης με ανέκκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου), «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης». Προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί ότι...

ως Υφυπουργός Ναυτιλίας εκπροσωπείς το Ελληνικό Κράτος και θεωρώ απαράδεκτο, να νομιμοποιείς τις έκνομες δραστηριότητες του βουλευτή Χατζηοσμάν, που σκοπό έχουν την απόσχιση της Δυτικής Θράκης από την Ελλάδα και την ένταξή της στην «μητέρα» Τουρκία, υποδεχόμενος αυτόν υπό την ως άνω ιδιότητά σου.

Με την ευκαιρία αυτή σου θυμίζω την από 4 Απριλίου 2011 (αρ. πρωτοκόλλου 817) επιστολή μου προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Πετσάλνικο, όπου κατήγγειλα τους μουσουλμάνους βουλευτές Δ. Θράκης, Χατζηοσμάν και Μάντατζη και του ζητούσα να λάβει θέση για το ασυμβίβαστο του λειτουργήματος του Έλληνα βουλευτού και συνάμα της συμμετοχής τους στο προεδρείο (πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα) «Τούρκικου» σωματείου, στην Εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης μας.
Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένος να καταθέσω πως γι΄ αυτή την επιστολή δεν έπραξες το παραμικρό με την ιδιότητα, τόσο του Γραμματέως Κ.Ε. κοινοβουλευτικού κόμματος, όσο και με την ιδιότητα του Έλληνος βουλευτού, παρότι η επιστολή σου είχε κοινοποιηθεί. Σου θυμίζω, επίσης, πως με τον προκάτοχό σου Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής, Μιχάλη Βάρδα είχαμε κάνει υπεράνθρωπους αγώνες, ιδιαίτερα στις ευαίσθητες περιοχές της Θράκης και της Μακεδονίας και δεν επιτρέπουμε σε κανένα, αυτούς να τους υπονομεύει, να τους διασύρει και να τους ακυρώνει.
Αν φαντάζεσαι ότι, η περιβολή Υπουργικών και Υφυπουργικών τίτλων, μπορεί να μειώσει ή να μηδενίσει την Εθνική, πατριωτική συλλογική μας συνείδηση, απατάσαι ή πλανάσαι πλάνην οικτράν.
Είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω δημόσια τέτοιες τακτικές και αντιλήψεις σου και σε καλώ υπό την ιδιότητά σου ως Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ., να συγκαλέσεις αυτήν, άμεσα, για να συζητηθεί το προκύψαν μέγιστο ηθικό και Εθνικό ζήτημα, από την υποτελή, επικίνδυνη στάση σου, θέτοντας ταυτόχρονα την παραίτησή σου στην διάθεση της Κεντρικής Επιτροπής.

Παναγιώτης Αποστόλου
Μέλος Κεντρικής επιτροπής ΛΑΟΣ
Πρώην Αναπληρωτής Κ.Ε. ΛΑΟΣ







http://www.epirus-ellas.gr/2012/02/blog-post_958.html

Σχόλια

  1. ΑΔΕΡΦΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑTAΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ? ΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.