Eμείς που διαβάσαμε το μνημόνιο 10 φορές και δεν είμαστε υπουργοί ... μα@άκες είμαστε ;;;

Άκουσον..άκουσον ποιοι μας κυβερνάνε...
Η Κατσέλη λέει το διάβασε δυο ώρες το μνημόνιο..
Πριν λίγο καιρό βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δήλωναν.. ότι, όταν τους επιβλήθηκε να ψηφίσουν το Μνημόνιο, αισθάνθηκαν σαν πόρνες την πρώτη τους φορά...

Το αποκορύφωμα ήρθε χθες με τον Χρυσοχοίδη να δηλώνει στο ΣΚΑΙ...

«Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο» 



Η Κατσέλη λέει το διάβασε δυο ώρες ..ο Χρυσοχοίδης καθόλου...
Και γιατί το υπέγραψες αφου δεν το δίαβασες ρε μάστορα;;;
Πλάκα μας κάνεις ;;

Eμείς που διαβάσαμε το μνημόνιο 10 φορές και δεν είμαστε βουλευτές και υπουργοί ... Μαλάκες είμαστε ;;;

Σχόλια

  1. Δεν το διάβασε γιατί δεν θίγεται αυτός, η οικογένειά του,τα παιδιά του. Έχει εξασφαλίσει την επιβίωση του για αρκετές γενεές.
    Προφανώς και είσαι λαλάκας, αφού τους ανέχεσαι να κοροϊδεύουν, να σε λοιδορούν, να σε εκβιάζουν, να σε εξαθλιώνουν, να σε κλέβουν, να....... .
    Ξύπνα λαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΙΚΙΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΙΟ ΜΕ ΠΗΓΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερχεται η ώρα που η Κατσέλη ο Χρυσοχοίδης και όλοι όσοι μας έφτασαν σ' αυτή την κατάσταση θα πληρώσουν ακριβά την προδοσία τους !!!
    Ο Ιούδας κρεμάστηκε μόνος του, αυτοί δεν το αποφασίζουν ώστε να μας απαλλάξουν μόνοι τους από την παρουσία τους.
    Συνεπώς ο λαός θα αποφασίσει σύντομα την τιμωρία τους, και μετά θα εύχονται να είχαν κρεμαστεί μόνοι τους. Η τιμωρία που θα τους επιβληθεί, από όλους οσους κορόιδεψαν και κατέστρεψαν θα είναι χειρότερη από το κρέμασμα !!!
    Ενα πράγμα μόνο απομένει να γίνει για την επιβολή την τιμωρίας στους προδότες. Και αυτό είναι η εξάντληση των ορίων υπομονής και ανέχειας του κόσμου.
    Η ώρα αυτή έρχεται σύντομα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεγονότα:
    Ένας εκ των δύο Υπουργών της περιόδου εκείνης δεν διάβασε καθόλου το "ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ενώ o άλλος το διάβασε δύο ώρες.
    Ο ένας πολιτικός έχει δηλώσει ότι διεκδικεί την αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ ενώ ο άλλος σκέπτεται να συμμετάσχει στην διαδικασία.

    Βάσει των προαναφερομένων γεγονότων δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Ή τα είπαν προκειμένου να πείσουν όσους από τους Έλληνες έχουν παραμείνει “αφελείς” και να πάρουν την ψήφο τους ή δεν μπόρεσαν να διαβλέψουν ότι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ήταν σοβαρότερο θέμα για να εμβαθύνουν και να ασχοληθούν από ότι το σοβαρό έργο των Υπουργείων. Εάν δεν μπορούσαν να εκτελέσουν ταυτόχρονα τα καθήκοντα του Υπουργού και του Βουλευτή, ας παραιτούντο από Βουλευτές και όχι να έρχονται εκ των υστέρων και να μας λένε έμεσα ότι δεν προλάβαιναν να το κάνουν κτήμα τους.

    Διαλέξτε περίπτωση κατά το δοκούν. Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ότι δεν μπορείς να εμπιστευθείς την τύχη την δική σου, των παιδιών σου και του Κράτους σε τέτοιου είδους πολιτικούς.

    Απορώ με τόσα άδικα και αναφερόμενα ως “αντισυνταγματικά” μέτρα που έχουν ψηφίσει βάσει του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και με δηλώσεις σαν και αυτές, η δικαιοσύνη δεν προβλέπεται να επέμβει; Θα ήθελα να τοποθετηθεί επ' αυτού κάποιος ειδήμων. Και τώρα τα όποια μέτρα θα καθορισθούν για να εφαρμοσθούν, θα τα ψηφίσουν γιατί είναι σωστά ή γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλοιώς; Το ίδιο δίλημα είχαν και όσοι από το ΠΑΣΟΚ δεν το ψήφισαν και διαγράφηκαν. Τους έχουν δείξει τον δρόμο. Για να δούμε θα τον ακολουθήσουν; Ούτως ή άλλως τα τρια κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση διαθέτουν πάνω από 180 βουλευτές, συνεπώς η ψήφο τους μπορεί να δοθεί κατά συνείδηση και μετά από ανάγνωση και εμβάθυνση επί των αναγραφομένων.

    Εγώ πάντος θα κάνω μία πρόβλεψη. Θα ψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση και ο νοών νοείτο.

    Από Πειραιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΨΥΧΗ,Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ, ΜΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΣΩΘΗΚΑ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΧΘΕΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.