Παραιτήθηκε η δασκάλα του… έρωτα

Οι έρευνες της αστυνομίας και συγκεκριμένα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο ο 15χρονος να μην ήταν ο μόνος ανήλικος που έπεσε στα «δίχτυα» της 22χρονης.
Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της δασκάλας, στην οποία περιλαμβάνεται η κατάθεση του 15χρονου, αναφέρεται επίσης ότι η 22χρονη συμβούλευε τους ανήλικους να καταναλώσουν ελαιόλαδο και κρητικό τυρί για να… δυναμώσουν!

Το περιστατικό κατήγγειλε στις αρχές η μητέρα του ανήλικου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν οι ανήλικοι που εμφανίζονται σε άσεμνες φωτογραφίες μαζί της.

Όπως αναφέρεται στην δικογραφία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η 22χρονη «χρησιμοποιούσε την ιδιότητά της για να προσεγγίζει ανηλίκους, ηλικίας 10 έως 15 ετών, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης («facebook»), προφασιζόμενη ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε στη συνέχεια να τους αποπλανά, προχωρώντας σε ερωτικές πράξεις μαζί τους».

Ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κ. Ηλίας Ποντικάκης, δήλωσε για το θέμα:

«Ως Υπηρεσία λυπούμαστε για το συμβάν. Βέβαια περιμένουμε να ενημερωθούμε για τις πραγματικές διαστάσεις του περιστατικού (από το τελικό πόρισμα). Ως εκπαιδευτικοί ζητούμε συγνώμη από την τοπική κοινωνία και καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοια περιστατικά και τέτοιες πρακτικές. Εφόσον αποδειχτούν (τα συγκεκριμένα περιστατικά) η Υπηρεσία μας θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, σε επικοινωνία με τον Περιφερειακό Διευθυντή στο Ηράκλειο και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας. Περιμένουμε τη δικογραφία για να αποτιμήσουμε τα πραγματικά περιστατικά και να προβούμε στις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες».

Σχόλια

  1. Περίεργη ιστορία με περίεργους συνειρμους....μην πολυτσιμπάτε ότι είναι μια απλώς πικάντικη ιστορία....λιγο μαιμού μοιάζει...το ''παραιτήθηκε'' που το είδατε;;;;22 χρονών ;;;;πότε τελέιωσε ;;πότε διορίστηκε;;;πολύ γρήγορα διορίστηκε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΔΑΣΚΑΛΑ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΠΕΤΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ, ΡΕ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΕ Η ΜΙΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.