ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ;; ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ !!

Ότι και να κάνετε ότι και να πείτε κ. Παπαϊωάννου, κανείς δεν μπορεί να φιμώσει τις ελεύθερες φωνές..
Μ. Παπαϊωάννου: Οι οικονομικοί εισαγγελείς «έπληξαν το κύρος της Δικαιοσύνης»
Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης «έπληξαν το κύρος της Δικαιοσύνης» δήλωσε ο υπουργός Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, μετά τη γνωστοποίηση του πορίσματος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου .
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε μεταξύ άλλων:

Από την αρχή είχα καταστήσει σαφές, ότι η διαχείριση των καταγγελιών ανήκει κυρίως στην αρμοδιότητα της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Όμως, δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός, ότι οι συγκεκριμένοι Αντεισαγγελείς έπληξαν το κύρος της Δικαιοσύνης με τις συγκεκριμένες πράξεις και συμπεριφορές τους..

Παράλληλα, χαρακτηρίζει «ατεκμηρίωτες και ουσιαστικά αστήρικτες» τις καταγγελίες τους.

Σχόλια

  1. Μήπως και η παραπομπή στην βουλή των σχετικών υποθέσεων που αφορούν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου πλήτουν το κύρος της διακιοσύνης η της βουλής κ. Παπαϊωάννου; Ντροπή δεν έχετε , και ευθιξία; Οι παρατηρήσεις σας απλά σας εκθέτουν, εσάς, την δικαιοσύνη της οποίας προϊστασθε, την βουλή της οποίας είστε μέλος και τον πολιτικό κόσμο γενικώτερα αφού επιβεβαιώνετε ότι ακόμα και τώρα δεν ανέχεσθε ανεξάρτητες φωνές. Τελικά, φοβάμαι, ότι προστατεύοντας το αφεντικό σας θα την πληρώσετε και εσείς την νύφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.