Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες.

Ολόκληρο το κρατικοδίαιτο καθεστώς και κυρίως, καθεστωτικά ΜΜΕ και εντολοδόχα πολιτικά όργανα, μας τρομοκρατούν με καταστροφολογίες, με δραχμές, με πείνα κ.λ.π. προκειμένου να μας παραπλανήσουν, να μας μετατρέψουν σε μάζα – αγέλη, εύκολα χειραγωγούμενη από τα ΜΜΕ τους και κυρίως να μας αποσπάσουν την προσοχή από το πιο ουσιώδες ζήτημα. Ότι δηλαδή εξακολουθούν να διαχειρίζονται την καταστροφή μας,....

αυτοί ακριβώς που μας κατέστρεψαν. Βιάζονται όλοι να ξαποστείλουν τον Παπανδρέου για να ξορκίσουν το κακό, αλλά είναι όλοι συνυπεύθυνοι, όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όλα τα κόμματα, ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Προσπαθούν λοιπόν, να μας πανικοβάλλουν, για να μας αφαιρέσουν εύκολα τις περιουσίες μας. Θεσμοθετούν και επίσημα τη δήμευση των ατομικών μας περιουσιών με νόμο που θα επιτρέπει την μεταβίβαση στο δημόσιο των ακινήτων μας (σας είχαμε προειδοποιήσει ότι θα το κάνουν), εξ αιτίας της αδυναμίας εξόφλησης των αντισυνταγματικών φόρων και χαρατσιών που μας επιβάλουν, προκειμένου ίσως να στεγάσουν στα ακίνητά μας λαθρομετανάστες ή να τα πωλήσουν στα αρπακτικά για λίγα ευρώ. Θεσμοθετούν ως τεκμήριο εισοδημάτων τις καταθέσεις των επαγγελματιών, κάτι που θα οδηγήσει στο να αδειάσουν εντελώς οι τράπεζες από ρευστό και το ξέρουν. Τώρα αρχίζει η χρονιά του δράκου.

Εμείς όμως δεν πρέπει να πανικοβληθούμε και να καταφύγουμε στην πρακτική του «ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Αυτό θα μας μετατρέψει σε πανικόβλητη αγέλη και σε εύκολα θύματα. Αυτό ακριβώς θέλει το καθεστώς. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και σταθερά προσηλωμένοι σε ένα στόχο. Στα αίτια που προκάλεσαν το κακό και στην παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Και πάνω απ’ όλα θα πρέπει να βρούμε τους τρόπους για να εξαλείψουμε αυτά ακριβώς τα αίτια. Αυτή είναι τώρα η δουλειά μας, αυτό πρέπει να κάνουμε.

Είναι, αυτό ακριβώς που τρομοκρατεί τους τρομοκράτες και είναι αυτό ακριβώς που δεν θέλουν να ψάξουμε και να αλλάξουμε.
Όμως, μια απλή απόφαση χρειάζεται και όλα θα αλλάξουν αμέσως. 

Σχόλια