Γειά σου Βορίδη με τα ωραία σου...(Βίντεο)

Άλλος ένας υπερασπιστής της γραμμής Παπαδήμου και των προσταγών της τρόϊκας..
Μάκης Βορίδης :"Άν τελικώς δεν τα βρουν οι κοινωνικοί εταίροι, πρέπει θα πρέπει να υπάρξει νομοθετική παρέμβαση..."
Την ανάγκη καθολικής ομοφωνίας για την όποια απόφαση για τα
εργασιακά επεσήμανε μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης, αποφεύγοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του αναφορικά με την περικοπή του 13ου και 14ου μισθού, ενώ μας μπέρδεψε με τις "κόκκινες γραμμές"..

Δείτε απόσπασμα των σχετικών δηλώσεών του στο βίντεο

Σχόλια

  1. Προτείνω να βγάλουν όλοι τα κραγιόν τους και να τραβήξουν τις κόκκινες γραμμές.Να βγάλουν από τα τσαντάκια τους τις όζες,τις μάσκες,τα ρουζ, τα MAIK UP,να βαφτούν όπως ξέρουν αυτοί και να πάνε, κατά Συγγρού μεριά,στις πιάτσες τους,και να ξεπουλήσουν τους ''πάτους'' τους.Ένα τσουβάλι λεφτά θα βγάλουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ακριβώς δεν καταλάβατε στο βίντεο; Καθυστερημένοι είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.