Χρυσοχοϊδης: "Υποκριτές και λαϊκιστές όσοι θέλουν τη ΓΓ Μακεδονίας-Θρακης"

Ό,τι πείς εσύ Μιχάλη μου. Μη νομίζεις ότι θα στεναχωρηθούμε. Αυτά τα πράγματα είναι "κοινά". Αν δε ζορίζονται οι υπόλοιποι Μακεδόνες, αν συμφωνούν μαζί σου, με γειά τους με χαρά τους. Αν δεν τους νοιάζει η υπόθεση, δεν μας νοιάζει και μας. Κατήργησέ τα όλα ! Εμείς μαζί σου! Αφού δεν ενοχλείται το σύνολο....Αν θέλεις πάλι να αλλάξουμε οτιδήποτε περιέχει τη λέξη "Μακεδονία" και να το βαφτίσουμε "Αλαμπάμα" για να μη στεναχωριέται ο Σόρος και μετά εσύ, Ο.Κ.. Ό,τι πεί ο λαός. Αφού κάθετε να ακούει τις μπαρούφες σου για "εξοικονόμηση", πάει να πεί ότι τις αποδέχεται. Προχώρα λοιπόν Μιχάλη, που λέει κι η διαφήμιση.
Πάντως ο Σταύρος Καλαφάτης, απάντησε:


Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας και τέως Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, αναφορικά με τους χαρακτηρισμούς στους οποίους προέβη ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε εκδήλωση του Σ.Β.Β.Ε., έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Ο κ. Υπουργός Ανάπτυξης φιλοξενούμενος σε εκδήλωση της επιχειρηματικής κοινότητας της Μακεδονίας και της Θράκης, επέλεξε μεταξύ άλλων να κατηγορήσει ως λαϊκιστές και υποκριτές όσους υπερασπίζονται τη λειτουργία και την ενίσχυση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας Θράκης.

Του θυμίζουμε απλώς ότι :
· Η Γενική Γραμματεία Μακεδονίας Θράκης ιδρύθηκε από την κυβέρνηση Παπανδρέου στην οποία ο ίδιος υπήρξε, επί μακρώ, επίλεκτο στέλεχος.
· Ο ρόλος της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας Θράκης, υποτίθεται ότι, κυρίως με την ένταξη της νεοσύστατης Επιχειρησιακής Μονάδας Ανάπτυξης (Ε.Μ.Α), προοριζόταν να είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος και αναβαθμισμένος.
· Η Γενική Γραμματεία λειτουργεί, με τον τρόπο που λειτουργεί, με ευθύνη της κυβέρνησης την οποία υπηρετούσε και ο ίδιος.
· Η ίδια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, μέσω της αρμόδιας Υφυπουργού είχε δηλώσει στις 13/11/2009, ότι : «Η Γενική Γραμματεία αποκτά την ιστορική ευκαιρία μέσω της καταλληλότερης οργάνωσης από το Υπουργείο Εσωτερικών να ρυθμίσει και αυτά τα σημαντικότατα ζητήματα για την Μακεδονία» (Αναφερόμενη στο «Μακεδονικό», καθώς και σε άλλα εθνικά θέματα).
Το ποιοί είναι υποκριτές και λαϊκιστές τίθεται στην κρίση των Ελλήνων πολιτών».

Σχόλια

  1. Δεν κυττάζουν τα χάλια τους και την ανίκανότητα τους και ασχολούνται με μεγάλη ελαφρότητα με σημαντικά θέματα του Ελληνισμού για να κάνουν και εκεί την ζημιά τους. Τώρα, αν το κάνουν από ανικανότητα η επίτηδες δεν έχει σημασία γιατί το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Να μη λένε όμως μετά όταν θα πηγαίνουν στην δικαιοσύνη ότι τους έβαλαν στο στόχαστρο να τους εξαλείψουν πολιτικά. Μόνοι τους το ζητάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντιγραφή επικόλληση από τον ιδιο S.τ.γ.θ.
    Λαϊκιστές και υποκριτές..... χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όσους αντιδρούν στην κατάργηση της γενικής γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης,
    Aντιδρώ κι εγώ στην κατάργηση της γενικής γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης, και του θυμίζω πως ο ‘’γενάρχης’’ του Ανδρέας δεν κατήργησε αλλά ως ‘’ λαϊκιστής και υποκριτής ‘’ που ήτανε σύμφωνα με τα σοφά λόγια του υπουργού ,μετονόμασε το υπουργείο Β. Ελλάδος σε Μακεδονίας Θράκης.
    Σηκώνει πολύ συζήτηση το τι εννοεί ο κ υπουργός με τον χαρακτηρισμό λαϊκιστές και ακόμα περισσότερο με αυτόν του υποκριτές..και δεν είναι της στιγμής
    Προς το παρών διαμαρτύρομαι και θεωρώ ότι και με συκοφαντεί και με βρίζει και εμένα και όλους τους ,Μακεδόνες , μαζί και τον γενάρχη του τον Ανδρέα , χαρακτηριστικό άλλωστε των όσων δεν έχουν επιχειρήματα να κολλούν ετικέτες και να υβρίζουν.
    Ο κύριος λοιπόν μαζί με τους προοδευτικούς συντρόφους του και τον πρόεδρο της σοσιαλιστικής διεθνούς των όσων απέμειναν πλέον ηγετών [ όχι εθνών ] πρώτα μετέτρεψαν το υπουργείο σε Γ.Γ. ύστερα, μεθοδικά, αφαίρεσαν κάθε αρμοδιότητα και κατόπιν, βρήκαν πως τζάμπα πληρώνονται οι υπάλληλοι… χωρίς αρμοδιότητες και έργο..
    Και αφού έκρινε ότι η αιτία της οικονομικής κρίσης είναι οι υπάλληλοι της Γ.Γ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, την κατήργησε.
    Τώρα θα έχουμε ανάκαμψη ,θα γεμίσουν ξανά τα Ταμεία της Χώρας και θα πάρει πίσω το χαράτσι ο Α αντιπρόεδρος...
    Αν τώρα λέγαμε για εθνική ανάγκη και εθνικό σκοπό θα μας έβριζε και πάλι ονομάζοντάς μας και εθνικιστές ,καθώς τον όρο εθνικό χρησιμοποιούν μόνο για κάποιο εθνικό τους συμβούλιο, συνέδριο και δεν ξέρω και ακριβώς.
    Είναι που είναι άσκοπες και επιπόλαιες οι δραστηριότητές του, δεν έχει την πρόνοια να αποφεύγει να περηφανεύεται γι αυτές μέσα στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας που, το ελάχιστο που μπορώ να πω , δεν εξυπηρετούν τίποτα εθνικό.
    Βέβαια ο κύριος υπουργός έδειξε το ενδιαφέρον του για τον τόπο που τον ανέθρεψε και τον ανέδειξε δραπετεύοντας στο ανώνυμο και κατά πολύ αδιάφορο εκλογικό σώμα της Αθήνας.
    Ας δοκιμάσει όμως να βάλει υποψηφιότητα εκεί που πρωτοξεκίνησε για να δει την τιμή που θα του κάνουν αυτοί που καθυβρίζει ως λαϊκιστές και υποκριτές
    Δεν θα παραλείψω να σημειώσω, με τα όσα στην ανάρτηση ότι:
    Αν επρόκειτο για βραβεία ,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Κρήτης, ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων της περιοχής θα τα χαρακτήριζε Κρήτης, όπως και της Πελοποννήσου , Πελοποννήσου κλπ , αλλά όχι ΝΟΤΙΟΥ Ελλάδος..
    Συνετός λοιπόν ο Σ.Β.Βορείου.Ε. συνεπής και στον τίτλο του ονόμασε τα βραβεία ως Βορείου Ελλάδος και όχι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ , αποφεύγοντας έτσι και τον κίνδυνο να περιληφθεί στους λαϊκιστές και υποκριτές…..
    Ευγενέστατος επίσης ο ΣΒΒΕ αντιπαρήλθε τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του υπουργού μέσα στην πρωτεύουσα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και δεν αντέδρασε γιατί άλλωστε οφού ο λόγος γινόνταν για την Γραμματεία Μακεδονιας Θράκης και όχι για την Β.Ελλάδα .. !!!!!
    S.τ.γ.θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.