Κ. Τζαβάρας: Υπάρχουν άρθρα που χρειάζονται διευκρινίσεις... μετά θα τα ψηφίσουμε με τα δύο χέρια



[Όπως αυτό πχ. του ξεπουλήματος των Airbus... έτσι κ. Τζαβάρα... ]

Ναι επί της αρχής στο Πολυνομοσχέδιο είπε στον Real fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, ωστόσο, ζήτησε διευκρινίσεις για αρκετά άρθρα.

«Αν πρόκειται για μέτρα που έρχονται με το σημερινό νομοσχέδιο που καταθέτει στη Βουλή ο κ. Βενιζέλος, για αυτά δε, τα μέτρα εμείς, έχουμε βεβαίως επί της αρχής μία θετική άποψη, αλλά υπάρχουν άρθρα που χωρίς διευκρινίσεις και διαμορφώσεις ώστε να εξυπηρετούν το κοινό συμφέρον, δεν πρόκειται να περάσουν».

Τόνισε ότι τα θέματα του ιδιωτικού τομέα είναι απόφαση των κοινωνικών εταίρων. «Τα θέματα του ιδιωτικού τομέα από τη στιγμή που θα μπουν στη λογική της διαπραγμάτευσης μεταξύ των κοινωνικών εταίρων είναι υπόθεση της συλλογικής αυτονομίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επανέλαβε πως νέα μέτρα προς τη μείωση μισθών και συντάξεων η ΝΔ δεν πρόκειται να τα στηρίξει. «Η ΝΔ έχει πει ότι νέα μέτρα τα οποία να συνεπάγονται περικοπές εισοδημάτων και αυξήσεις φόρων δεν πρόκειται να τα ψηφίσουμε». 

http://dexiextrem.blogspot.com/2012/01/blog-post_891.html

Σχόλια

  1. Η Νέα δημοκρατία έχει βάλει στόχο για μονοψήφιο στις ερχόμενες εκλογές.
    Τελικά θα χρειαστούμε περισσότερο σχοινί και σαπούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.