Bild: «Εμείς σας τα λέγαμε (…) πουλήστε την Ακρόπολη»


«Εμείς τα λέγαμε να πουλήσετε την Ακρόπολη για να ξεχρεώσετε», αναφέρουν  σε σημερινά τους  δημοσιεύματα η   Bild  και το Bloomberg
«Οι Έλληνες θέλουν να νοικιάσουν την Ακρόπολη» και «Έλληνας βουλευτής προτείνει να νοικιαστεί η Ακρόπολη» είναι οι τίτλοι της γερμανικής Bild και του πρακτορείου Bloomberg, αντιστοίχως.
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αναπαράγει τη δήλωση τουΓεράσιμου Γιακουμάτου περί ενοικίασης της Ακρόπολης και άλλων αρχαιολογικών μνημείων σε ιδιώτες επενδυτές προκειμένου να υπάρξουν έσοδα για τα ελληνικά δημόσια ταμεία.


«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δραματική. Για πρώτη φορά Έλληνας πολιτικός βάζει στο παιχνίδι ακόμη και την Ακρόπολη για την αποκατάσταση των οικονομικών της Ελλάδας» γράφει η Bild.
H εφημερίδα, μάλιστα, αναφέρει δηκτικά ότι ο τίτλος της, το Μάιο του 2010, που παραινούσε τους Έλληνες να πουλήσουν «νησιά ακόμη και την Ακρόπολη για να ξεχρεώσουν» είχε προκαλέσει την οργή όλων των Ελλήνων και τώρα είναι δικός τους βουλευτής που καταθέτει αυτή την πρόταση.
Δείτε το δημοσίευμα της Bild σήμερα και το δημοσίευμα της το Μάιο του 2010. Όταν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού δίνουν το δικαίωμα σε κάθε μίντια να πει «εμείς σας τα λέγαμε»

http://pinakio.blogspot.com/2012/01/bild.html

Σχόλια

  1. Δεν βλέπω να γράφουν για την ... Ξαφα

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/01/blog-post_1232.html

    για τον Μακη γράφουν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού την είπε .... τώρα πάει να μαζέψει τα αμάζευτα
    http://www.tsantiri.gr/politiki/o-giakoumatos-prospathi-na-sothi-apo-ti-laiki-katakravgi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.