ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΟΧΙ ΦΥΓΗ, ΜΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.

Το γύρο του κόσμου κάνει το γράφημα του επιτοκίου των ελληνικών ομολόγων 1 έτους με αναλυτές να σχολιάζουν πως δεν έχουν δει κάτι παρόμοιο ποτέ στη ζωή τους. Όταν ο Παπανδρέου ανέλαβε την πρωθυπουργία της Ελλάδας το επιτόκιο των ομολόγων 1 έτους βρισκόταν στο 2,52%, δηλαδή η Ελλάδα δανειζόταν απ’ τις αγορές με κόστος 2,52% για δώδεκα μήνες.
Σήμερα, περίπου δύο χρόνια αργότερα η πολιτική Παπανδρέου ήταν τόσο επιτυχημένη
που το επιτόκιο αυξήθηκε στο 343%!!! ποσοστό το οποίο επαγγελματίες αναλυτές και traders ορκίζονται πως δεν έχουν ξαναδεί ποτέ σε αναπτυμένη χώρα.

Φυσικά το συγκεκριμένο γράφημα θα μπει στα βιβλία πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο και θα διδάσκεται μαζί με την πολιτική Παπανδρέου και ΔΝΤ ως παράδειγμα προς αποφυγή.
XrimaNews.gr

Σχόλια

  1. Εκτός από τα οικονομικά πανεπιστήμια το κατόρθωμα του Jefry μας θα διδάσκεται στις καλύτερες σχολές κατασκοπείας αλλά ως υπόδειγμα άψογης εκτέλεσης αποστολής , άψογη εφαρμογή στην πράξη των θεωρητικών οδηγιών και κατευθύνσεων που είχε πάρει ως προς το πως μπορείς να καταστρέψεις ένα ολόκληρο κράτος , πως μπορείς να ξεπουλήσεις την δημόσια περιουσία χωρίς να ανοίξει μύτη , πως μπορείς να υποδουλώσεις γενεές και γενεές στην οικονομική ελίτ και τελικά πως μπορείς να παραδόσεις την πατρίδα σου στα χέρια των αφεντικών σου . Πως κάνεις δηλαδή υποχείριο και κατευθυνόμενο όποιον θες , γιανα σου κάνει την δουλειά χωρίς απώλειες . Έτσι ο Jefry είναι το καλύτερο παράδειγμα πρός μίμηση τόσο από τους '' καθηγητές '' όσο και από τους επίδοξους ''σπουδαστές '' . Εμείς που καταλαβαίνουμε όμως τι κάνουμε ; εμείς που βλέπουμε γιατί δεν αντιδρούμε ; ΔΙΚΕΣ ΕΞΠΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.