Πιστοπoιητικά υγείας για τους πιλότους πολιτικών αεροσκαφών..γιοκ λόγω εφεδρείας !!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) με ανακοίνωση που έχει διανείμει στα Κέντρα Αεροπορικής Ιατρικής της χώρας αναφέρει ότι διακόπτει από 8-12-2011 την έκδοση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΏΝ ΥΓΕΊΑΣ, για τους επαγγελματίες πιλότους πολιτικών αεροσκαφών, λόγω προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την
απομάκρυνση του ιατρικού προσωπικού που επάνδρωνε το αντίστοιχο τμήμα της ΥΠΑ λόγω εφεδρείας.
Η απόφαση της ΥΠΑ θα έχει δυσμενέστατες επιπτώσεις στις αερομεταφορές, δεδομένου ότι το πιστοποιητικό υγείας
όπως και το πτυχίο του επαγγελματία πιλότου είναι βασικά έγγραφα για όλους τους κυβερνήτες και συγκυβερνήτες πολιτικών αεροσκαφών προκειμένου να μπορούν να πετάξουν τα αεροσκάφη.
Το Υπουργείο Υποδομών –Μεταφορών και Δικτύων θα έπρεπε να γνωρίζει ποιος ήταν ο βασικός λόγος μη επάνδρωσης του συγκεκριμένου τμήματος της ΥΠΑ που εκδίδει τα πιστοποιητικά Υγείας των πιλότων της χώρας που κατέχουν επαγγελματικά πτυχία, εφόσον γνώριζαν εκ των προτέρων για την απομάκρυνση του προσωπικού σε εφεδρεία.
Γνωρίζει όμως το Υπουργείιο τις επιπτώσεις που θα έχει στις αερομεταφορές της χώρας η μη έκδοση πιστοποιητικών υγείας για τους κατόχους επαγγελματικών πτυχίων πιλότου. Γνωρίζει το Υποθργείο ποιο είναι το σύνολο των πιλότων που επηρεάζει η μη λύση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί και ποιες αεροπορικές εταιρείες θα έχουν άμεσο πρόβλημα;
Είναι σε θέση το υπουργείο να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από την μη έγκαιρη απόσπαση ιατρικού προσωπικού στο συγκεκριμένο Τμήμα της ΥΠΑ προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενη οικονομική κρίση στις αερομεταφορές της χώρας;


Σχόλια

  1. Η Πολιτική της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ έχει οδηγήσει την Ελλάδα τον πάτο. Οι ξένοι Ιπτάμενοι που εργάζονται στην Ελλάδα, στις διάφορες εταιρίες, αναφέρουν την χώρα μας ώς Μπορ ντέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.