Το ξύλο της αρκούδας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Χαμός έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη. Το ξύλο της αρκούδας. Αθηναίοι μαθητές έδειραν Λίβυους αντικαθεστωτικούς, με φόντο το φουαγιέ ενός ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. 
Ας τα πάρουμε από την αρχή:

Σε γνωστό μεγάλο ξενοδοχείο της οδού Μοναστηρίου, διαμένουν 30 περίπου Λίβυοι αντικαθεστωτικοί του μακαρίτη του Καντάφι, οι οποίοι ήταν ως επί το πλείστον τραυματίες και ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, για να νοσηλευθούν.
Στο ίδιο ξενοδοχείο βρέθηκε Λύκειο της Αθήνας.
Ενας από τους Λίβυους -που είχαν καιρό να δουν γυναίκα- πείραξε μια μαθήτρια ή μάλλον την πρόσβαλε για την εμφάνισή της.
Οι συμμαθητές της επιτέθηκαν φραστικά στον Λίβυο, ο οποίος χτύπησε έναν από αυτούς με ...πατερίτσα.
Τότε έγινε "το σώσε". Οι μαθητές έκαναν ...ντου από παντού στους Λίβυους, στο λόμπι του ξενοδοχείου, έπεσε το ξύλο της αρκούδας, οι συμπλεκόμενοι βγήκαν έξω στο δρόμο, ήρθε η αστυνομία και αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία για μία περίπου ώρα!
Στη συνέχεια οι Λίβυοι, κρατώντας σημαίες της Λιβύης, έκαναν ...διαδήλωση στη Μοναστηρίου, θεωρώντας ότι η αστυνομία πήρε το μέρος των μαθητών και ότι τραυμάτισε έναν συμπατριώτη τους.
Αποτέλεσμα; Επτά διακομιδές Λίβυων σε νοσοκομεία της πόλης !
http://taxalia.blogspot.com/2011/12/blog-post_8494.html

Σχόλια

  1. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΕΜΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ,Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.ΟΙ ΛΙΒΥΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ,ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρε τι μας λες φιλοξενουμενει ειναι και ετσι πρεπει να συμπειφέροντε οχι να μας προσβαλουνε και να μην μας σεβοντε τα δικα ηθη μεσα στν χωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.