Δώσαμε 2,5 δις στο ΔΝΤ..για να μας δανείσει!! (Bίντεο)

Αυτά που έγραφε ο Ε.Τ χθες, εμείς τα αποκαλύψαμε στις 16 Απρ.2010: Είναι ειρωνεία η Ελλάδα βάζει 2,5 δις στο ΔΝΤ..Η Ελλάδα θα δανείσει την Ελλάδα !!!
Μάλιστα αγαπητοί μου όσο και αν σας φαίνεται παράξενο η Ελλάδα βάζει 2,5 δις $ στο ταμείο του ΔΝΤ (η συμμετοχή μας)...
Η κυβέρνηση βάζει 2,5 δις $ στο ΔΝΤ και παράλληλα σκίζει όλο τον κόσμο με ατελείωτα, βάρβαρα και απάνθρωπα μέτρα και χαράτσια.
Από πέρυσι τον Απρίλιο το είχαμε αναδείξει και σας είχαμε ενημερώσει..
Και καλά εμείς, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είμαστε "γραφικοί" και συνομωσιολόγοι...
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ο Γερουσιαστής Ron Paul για το θέμα,
κατά την αποκαλυπτική συνομιλία-ενημέρωση της μικτής επιτροπής του Κογκρέσου, από τον πρόεδρο της Κεντρικής τράπεζας (Federal Reserve) Ben Bernanke.
Ο Ron Paul έχει ξεσκισθεί στο γέλιο ...τους πήρε χαμπάρι
"Είναι ειρωνεία η Ελλάδα να βάζει 2,5 δισ. $ στο ΔΝΤ και παράλληλα να δανείζεται"
Δηλαδή η Ελλάδα δανείζει την Ελλάδα και ίσως και άλλες χώρες !!!! 

Σχόλια

  1. καλό.Εμείς τους τα δίνουμε άτοκα για να μας τα δανείζουν με 5,5%.
    Κρέμασμα όλοι, οι προδότες του Μνημονίου, πρώιμοι και ώψιμοι, ,που εξαθλίωσαν και οδήγησαν στην κατάθλιψη ολόκληρο τον Ελληνικό λαό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.