Από το οικονομικό θαύμα στην οικονομική μετανάστευση...


Αυτή την Ελλάδα μας παρέδωσε σε 2 χρόνια..Ο μέγας στοχαστής...
Η Ελλάδα σήμερα, αποτελεί οικονομικό θαύμα (22 Σεπτεμβρίου 2010)
Ποιος το είπε αυτό;
Ποιος άλλος ο Πρωθυπουργός "εξωτερικών" σε συνέντευξη, στη μητρική του γλώσσα φυσικά, στο Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS και στη δημοσιογράφο Susie Gharib (22 Σεπτεμβρίου).
Πιο συγκεκριμένα στο τέλος της συνέντευξης δήλωσε:
" Greece is a country that was seen as a failure and has now become an economic miracle."
"Η Ελλάδα είναι μια χώρα, η οποία κάποτε θεωρήθηκε αποτυχημένη και, σήμερα, αποτελεί οικονομικό θαύμα" 
Σήμερα...Μετά από 15 μήνες....

Μόνο φέτος, 2500 Έλληνες έχουν μετακινηθεί προς την Αυστραλία, αν και αξιωματούχοι στην Αθήνα, λένε περισσότεροι από 40.000 έχουν επίσης εκφράσει ενδιαφέρον για την έναρξη της επίπονης διαδικασίας μετανάστευσης. Οι Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία :
''Είναι όλοι απόφοιτοι πανεπιστημίου, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, καθηγητές, τραπεζίτες που κάνουν τα πάντα για την εργασία,''
λέει ο Μπιλ Παπαστεργιάδης, πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας.
Φρέσκα στοιχεία δείχνουν ότι η μετανάστευση στη Γερμανία, από τις χώρες που πλήττονται σοβαρά από οικονομικά δεινά της Ευρώπης, αυξήθηκε σημαντικά κατά τους πρώτους έξι μήνες του έτους.
Το ομοσπονδιακό Γραφείο Στατιστικής της Γερμανίας δήλωσε την Πέμπτη ότι, ο αριθμός των Ελλήνων πολιτών που διακινούνται στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 84 % σε ετήσια βάση σε περίπου 8.900 άτομα.

Σχόλια

  1. Το 2004 για όλα έφταιγε ο Σημίτης ....

    Το 2009 για όλα έφταιγε ο Καραμανλής ....

    Το 2011 για όλα φταίει ο ΓΑΠ ....

    Δυστυχώς αρίστο κάνεις λάθος.

    Για όλα φταίμε εμείς οι ίδιοι ...

    Γιατί εμείς δώσαμε την εξουσία στον Σημίτη, στον Καραμανλή, στον ΓΑΠ.

    Ελπίζω να βάλαμε επιτέλους μυαλό και στις επόμενες εκλογές να μην δώσουμε για ακόμα μια φορά "λευκή επιταγή" σε έναν σαν και αυτούς που τώρα μας φταίνε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.