Nα ξεκαθαρίσει ο κ Λ. Παπαδήμος τον ρόλο και τον χρόνο της νέας κυβέρνησης


«Ξεκάθαρη είναι η αποστολή και το στοχο-χρονοδιάγραμμα της νέας κυβέρνησης το οποίο έχει άλλωστε οριοθετηθεί από το συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» σημείωσε στην τοποθέτησή του ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης στην συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.
«Είναι στο DNA του ΠΑΣΟΚ να διαστρεβλώνει το νόημα των κοινοβουλευτικών διαδικασιών. Αφού έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον πρώην πρωθυπουργό προκειμένου να παραιτηθεί, σήμερα μετονομάζουν την μεταβατική κυβέρνηση που συμφωνήθηκε, σε συγκυβέρνηση
και ζητούν παράταση του βίου της» σημείωσε ο Μιχάλης Γιαννάκης και ζήτησε από τον κ. Λ. Παπαδήμο να ξεκαθαρίσει στους συνάδελφους του ΠΑΣΟΚ τον ρόλο και τον χρόνο της νέας κυβέρνησης για να μάθουν επιτέλους τι και γιατί ψηφίζουν.

«Η νέα κυβέρνηση δεν είναι συνέχεια της προηγούμενης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ όπως είπε ο κ. Παπανδρέου. Είναι αποτέλεσμα της κυβέρνησης Παπανδρέου, αποτέλεσμα των οικονομικών και κοινωνικών αδιεξόδων που αυτή δημιούργησε τα τελευταία δύο χρόνια» σημείωσε στο τέλος της ομιλίας του ο Μιχάλης Γιαννάκης, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές για το μέγεθος του κυβερνητικού σχήματος που κληρονόμησε από το ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπαδήμος και προκαλεί το δημόσιο αίσθημα σε καιρούς κρίσης.

Σχόλια