ΣΧΕΔΙΟ – ΣΟΚ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Η πληροφορία όχι μόνο είναι σοβαρότατη αλλά δείχνει και το ποιόν της ομάδας των μυστικοσυμβούλων (αλλοδαπών) που άγει τον πρωθυπουργό.
Μετά την εγκληματική επιλογή του δημοψηφίσματος, ξαναχτύπησαν με σενάριο – σοκ!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, θεωρούν ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα πάρουν την ψήφο εμπιστοσύνης. Τι θα κάνουν μετά;
Σύμφωνα πάντα με το σενάριο, η αμέσως επόμενη κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου, θα είναι να…
ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!! Έχοντας το πλεονέκτημα της νωπής εντολής και με το δεδομένο ότι ο Βενιζέλος δεν θα δεχτεί ποτέ να υποσκελιστεί σε μικτό κυβερνητικό σχήμα…
Είναι δεδομένο ότι ο Βενιζέλος γνώριζε η είχε υποπτευθεί κάτι τέτοιο γι’ αυτό και η προχθεσινή του αντίδραση. Γιατί συνηγορεί; Μάλλον δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο ΓΑΠ θα πέσει τόσο χαμηλά… .

Σχόλια

  1. Να δώ τι αλλες πληροφορίες θα σου δώσουν οι "αγνωστοι" πληροφοριοδότες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δώ τι αλλες πληροφορίες θα σου δώσουν οι "αγνωστοι" πληροφοριοδότες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε ρε αρίστο, με το σχέδιο σοκ ?
    Προχωράει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.