Γιατί δεν πήγαμε σε δημοψήφισμα (Βίντεο)

Δείτε την απάντηση του Πρωθυπουργού στην ερώτηση του Γ. Σιδέρη από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
(12 Σεπ. 2010)
Θα βάζαμε την χώρα σε περιπέτεια....

Σχόλια

  1. Τίποτα πλέον δεν προκαλεί εντύπωση από τα είπα-ξείπα του φερόμενου ως πρωθυπουργού. Το ερώτημα είναι αν οι κάθε φορά κινήσεις του είναι απλά "αμελέτητες και κοντόφθαλμες" η αποτελούν μέρος ενός από άλλους σχεδιασμένου και καλά εκτελούμενου σχεδίου διάλυσης της Ελλάδας και δι' αυτής της Ευρωζώνης και του Ευρώ. Και ότι και να συμβαίνει δεν υπάρχει κανείς στο κυβερνών κόμμα που να αντιλαμβάνεται το τί γίνεται και να αντιδράσει σοβαρά; Μέχρι στιγμής από ότι φαίνεται δεν υπάρχει. Πολύ φοβάμαι ότι μας περιμένουν πολύ δύσκολες ημέρες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Και αυτοί που τις δημιούργησαν θα λείπουν έξω από την Ελλάδα, τρώγοντας και πίνοντας σε υγεία των κορόϊδων που τόσα χρόνια τους ψήφιζαν. Κρίμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Αξιόπθστας. http://www.youtube.com/watch?v=ox9nNobra00

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.