Η απάντηση της Ν.Δ στον Όλι Ρεν

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή τη δήλωση του κ. Όλι Ρεν, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Το ότι η Ευρώπη έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να προσβάλει την εθνική μας αξιοπρέπεια».

Σχόλια

  1. Πρόεδρε, οσο το τραβάς τόσο πιό πολύ θα εκτεθείς.
    Προστάτεψε τον εαυτό σου και τη παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O κ. Σαμαράς "πληρώνει" το τίμημα των δηλώσεών του.

    Οταν μιλας για μεταβατική κυβέρνηση τεχνοκρατών ολιγων εβδομάδων ή για υπηρεσιακή κυβέρνηση, ενώ συγχρόνως έχεις κάνει σημαία την επαναδιαπραγμάτεση, τι περιμένεις ?

    Οι ευρωπαίοι δεν παίζουν πια και σου λένε ωμά και κατάμουτρα "υπέγραψε και δεσμεύσου" γιατι διαφορετικά NO MONEY.

    Τώρα λοιπό αγαπητέ κ. Πρόεδρε (με όρους τένις) το μπαλάκι είναι στο δικό σου γήπεδο και εσύ΄επιλέγεις, το μπαλάκι στη εξέδρα ή στο γήπεδο του αντιπάλου.

    Ενα όμως να ξέρεις, μην θεωρείς τους ψηφοφόρους της ΝΔ πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λύστε τα κομματικά δεσμά !!!!
    H μόνη λύση Power To The People
    http://www.youtube.com/watch?v=ZiuyNUnTIso&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε τι λεει η Βελγικη L'echo
    http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/256644/o-papandreou-ekane-mia-terastia-blofa-kai-kerdise/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το τραγούδι των τελευταίων ημερών
    http://www.youtube.com/watch?v=fLhHgsFMpLU
    Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που κάνουν κωλοτούμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι το γελιο το χρειαζόμαστε οσο τίποτα αλλο αυτή τη στιγμή
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hi7Kgd9y5Lg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ φοβάμαι ότι αυτοί οι ανιστόρητοι ευρωπαίοι εταίροι μας τραβάνε λιγάκι παραπάνω το σχοινί. Με την στάση τους σπρώχνουν όλο και περισσότερους Έλληνες σε αντιευρωπαϊκές θέσεις. Το ίδιο θα κάνουν στην συνέχεια και με τους Ιταλούς και πάει λέγοντας μέχρι να μείνει μόνος του ο κ. Ολι Ρεν και οι συν αυτώ. Τα κράτη εκφράζονται μέσα από τις κυβερνήσεις τους. Αυτές εκφράζουν την πλειοψηφία και δεσμεύουν τα κράτη έναντι των άλλων. Αν τώρα η ΕΕ ζητάει συνυπευθυνότητα από τα κόμματα και δεν ξέρω πιους άλλους είναι επιλογή άκρως ανιστόρητη και αντιδημοκρατική. Μόνο αν θέλουν να μη ικανοποιήσουν τις δικές τους υποχρεώσεις μπορεί να ζητούν πράγματα που γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να γίνουν δεκτά. Και με την ευκαιρία η συνυπογραφή από τον Προβόπουλο τι νόημα έχει; Με ποιό τρόπο ο Προβόπουλος μπορεί να δεσμεύσει το κράτος και τον Ελληνικό λαό; Παράλογα πράγματα από παράλογους ανθρώπους που το παίζουν (δυστυχώς) ηγέτες της Ευρώπης. Αλλά φαίνεται ότι ο ΓΑΠ τους έδωσε τέτοια δικαιώματα και ίσως να τους είπε ότι αυτές οι εκβιαστικές μεθοδεύσεις είναι ανεκτές και από τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.