Σαμαράς: Μόνη λύση οι εκλογές

Ο πρόεδρος της Ν.Δ προσερχόμενος στη βουλή δήλωσε:
"Οι μάσκες έπεσαν. Ο κ. Παπανδρέου απέρριψε το σύνολο της πρότασης μας. Οι ευθύνες που επωμίζεται είναι τεράστιες. Μόνη λύση οι εκλογές".

Σχόλια

  1. Και ο Σαμαράς τι είναι μετανοημένος ?
    Ωραία δήλωση Πέσανε οι μάσκες (!!!) η μόνη λύση οι εκλογές (με τι λεφτά ??????)
    Αντώνη μήπως σου είχε τάξει ο Αγιος Βασίλης οτι θα σου κάνει δώρο τη πρωθυπουργία ?
    Για δες τι λεει ο Ρουμπινί
    http://press-gr.blogspot.com/2011/11/twitter.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντώνη άσε τις ευθύνες του ΓΑΠ, οι δικές σου ευθύνες δεν υπάρχουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία δημοκρατία Αντί να ρωτάμε τι λέει ο Ελληνικός Λαός ακούμε τι λέει ο Ρουμπινί και οι τζογαδόροι με τα CDS.
    Τον Ελληνικό λαό στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τον ξεχάσαν;
    Τα λουκέτα δεν τα βλέπουν; Τους ανέργους που πολλαπλασιάζονται καθημερινά;
    Αλλά τι περιμένεις όταν ακόμα και σήμερα που η χώρα ψυχορραγεί καθημερινά βλέπουμε στο Διαύγεια διορισμούς και αλόγιστες σπατάλες για ικανοποίηση των χαχόλων, που ξαφνικά ξύπνησαν και βγήκαν από το καβούκι τους μετά από τρεις ημέρες;
    Καληνύχτα Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά λένε ότι είμαστε λαός με κοντή μνήμη. Ότι έγινε μέχρι χτες, και μάλλον θα συνεχιστεί η παρωδία σήμερα, είναι στν ίδια κατεύθυνση με όσα ο ΓΑΠ έκανε μέχρι τώρα. Δηλαδή έπαιρνε μια απόφαση χωρίς να ρωτήσει κανένα και μετά ζητούσε την συναίνεση της αντιπολίτευση, κυρίως της ΝΔ, έτσι επειδή αυτός το ήθελε. Και βέβαια αφού δεν την έπαιρνε κατηγορούσε εντός και εκτός Ελλάδος τον Σαμαρά ότι αρνείται να συναινέσει. Συναίνεση σε τί; Προφανώς το ίδιο κάνει και τώρα. Αντί να συζητήσει με την ΝΔ πάνω στην πρόταση που αυτή από νωρίς κατέθεσε την αγνόησε πλήρως, υφάρπαξε την θετική ψήφο των πασόκων βουλευτών με νεφελώδεις υποσχέσεις και τώρα κατηγορεί ότι οι άλλοι δεν δέχονται την δική του πρόταση. Αυτό δεν είναι που λέμε "στριβειν δια του αρραβώνος"; Θα πρέπει επι τέλους να καταλάβουν οι πασόκοι βουλευτές ότι εδώ που βρισκόμαστε μόνο αυτοί έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν τα πράγματα. Αλλά φαίνεται δεν διαθέτουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Θα δούμε τώρα τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια ήταν η πρόταση του Αντώνη
    1/ Κυβέρνηση χωρίς Γιώργο --- έγινε αποδεκτό
    2/ Μεταβατική κυβέρνηση --- έγινε αποδεκτό
    3/ Συμμετοχή μονο εξονοκοιβουλετικών --- δεν συζητήθηκε (Ο Αντώνης ήταν εκτός Βουλής)
    4/ Εκλογές σε 6 εβδομάδες --- έγιναν αποδεκτές με διαφορετικό χρόνο διενέργειας.
    Αρα ΟΧΙ στο σύνολο της η πρόταση του Αντώνη, ένα μέρος που και αυτό δεν συζητήθηκε με πρωτοβουλία του ιδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.