Έντονες πιέσεις για να διασωθεί η ομάδα Γιώργου στην κυβέρνηση...



Προσπάθειες επί προσπαθειών , παζάρια και πιέσεις προς τον νέο Πρωθυπουργό για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους όσο περισσότεροι εκλεκτοί της μέχρι χθές ηγετικής ομάδας Γιώργου στα υπουργεία...
Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι "Εγκέφαλοι" που εισηγήθηκαν και πέτυχαν την φαεινή ιδέα περί "δημοψηφίσματος" που ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης Παπανδρέου στα μάτια των Ευρωπαίων...
Σύντομα θα δούμε αν έπιασαν τόπο αυτές οι πιέσεις αφού θα ανακοινωθεί η σύνθεση της (ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ) νέας κυβέρνησης.
Πάντως με βάση τις πρώτες δηλώσεις Παπαδήμου μάλλον δύσκολα θα κρατηθούν στις θέσεις τους κραυγαλέα ονόματα...
Να "Ξεψειριάσει" επιτέλους την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό ο κ. Παπαδήμος... 

http://antilogos-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_7535.html

Σχόλια

  1. Λαθος εκτιμησεις στην ανάρτηση.
    Όλα τα καλά παιδιά παρόντες.
    Οσο για τον ΓΑΠ, μην ξεχνάτε το ΠΑΣΟΚ έχει ισχυρά αντανακλαστικά επιβίωσης (το ξαναλεω για για ακόμα φορά) και είναι "πολύ σκληρό για να πεθάνει".
    Λίγη υπομονή και θα σας λυθεί η απορία .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.