Αύριο η ιδρυτική διακήρυξη της Ενωτικής Κίνησης του Παναγιώτη Κουρουμπλή

Στη σημερινή συγκύρια βιώνουμε την ανασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας. Η ανεργία, το αδιέξοδο της νεολαίας, η κατάρρευση της μικρομεσαίας επιχείρησης, η δοκιμασία της ελληνικής οικογένειας δεν αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Η κυριαρχία της χώρας και η δημοκρατία βρίσκονται σε κίνδυνο. Εμείς που προερχόμαστε από τους πιο διαφορετικούς κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους, από τον κοινωνικό χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ανέντακτοι πολίτες, από τον ευρύτερο αριστερό και προοδευτικό δημοκρατικό χώρο με ευθύνη αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία για τη συγκρότηση πολιτικής κίνησης.
Κίνησης πατριωτικής, κοινωνικής, αναπτυξιακής, δημοκρατικής.
Η κίνηση μετά τη συγκρότησή της θα καταθέσει συνολική ενωτική πολιτική πρόταση προγραμματικού χαρακτήρα. Θα απευθυνθεί σε όλες τις προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου προωθώντας πολιτικές συμπόρευσης και συγκρότησης εναλλακτικής, πατριωτικής, κοινωνικής, αναπτυξιακής κυβερνητικής πρότασης.
Αύριο ημέρα Τετάρτη 9 Νοέμβριου και ώρα 5:00μ.μ. το απόγευμα καλούνται τα ιδρυτικά μέλη της κίνησης σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ προκειμένου να υπογραφεί η ιδρυτική διακήρυξη.

Με  ιδιαίτερη εκτίμηση,


Πολιτικό Γραφείο
Ανεξάρτητου Βουλευτή

Παναγιώτη Κουρουμπλή
Νίκης & Απόλλωνος 1
Τηλ: 210.3244711
Fax: 210.3218158

Σχόλια

  1. Αντε, καθε ανεξαρτητος βουλευτής και ενα κόμμα.
    Η μανια του καθενός να' ναι πρόεδρος στο μεγαλείο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.