Ο Σαμαράς τελειώνει αυτούς που την ύστατη στιγμή έδωσαν χείρα βοήθειας στο ΠαΣοΚ

Τα έχει πάρει στο κρανίο ο Σαμαράς Την ώρα που ο Παπανδρέου έπεφτε και η κυβέρνηση του Μνημονίου γκρεμιζόταν ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ έσπευσαν να δώσουν χείρα βοηθείας στο ΠΑΣΟΚ συζητώντας με στελέχη και βουλευτές του τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας...

Σύμφωνα με πληροφορίες
Οι βουλευτές της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Ευάγγελος Αντώναρος έλαβαν μέρος στις συζητήσεις ίδωμεν..

http://citypress-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_2867.html?m=0

Σχόλια

  1. Σιγά μην σκίσει κανένα καλτσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αν δεν τους τελειώσει ο Σαμαράς θα τους τελειώσει ο λαός. Δεν θα αργήσει και πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΒΓΗΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥΣΚΕΨΕΤΕ ΣΤΗ ΡΟΧΑΛΑ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΡΑΚΓΙΟΖΗΔΕΣ ΘΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΡΙΜΑΞΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.