O μόνος που βγήκε...

Πάνω από τρεις ώρες περίμεναν οι απόστρατοι, έξω από το πεντάγωνο να τους δεχτεί κάποιος "αρμόδιος" για να επιδόσουν το ψήφισμα.
Η ηγεσία του υπουργείου αρχικά έστειλε ως εκπρόσωπό της να παραλάβει το ψήφισμα τον αξιωματικό υπηρεσίας !!
Μετά από τρεις ώρες αναμονής και εμπαιγμού και μετά την είσοδο 200 περίπου ατόμων στο προαύλιο του πενταγώνου και αφού ΟΛΟΙ ήταν εξαφανισμένοι, ένας βγήκε.....

Ήταν ο μόνος που τόλμησε...
Ο αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης
Δείτε τι έγινε όταν βγήκε ο κ. Φραγκούλης στην πύλη του Πενταγώνου.


Σχόλια

  1. Ίσως μόνο ένας καταδρομέας έχει κότσια να αντιμετωπίσει..... καταδρομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φραγκούλης Φράγκος και όχι Μάριος Φραγκούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να αναφερθώ και εγώ στη χθεσινή συγκέντρωση των αποστράτων έξω από το Υπουργείο Άμυνας. Ήμουν και εγώ εκεί και δάκρυσα…… όχι από συγκίνηση….όχι από ενθουσιασμό….από πικρία και απογοήτευση……..Είδα ένα πανό που έγραφε:
    « ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΑΤΕ…ΕΛΕΟΣ»

    Είναι ποτέ δυνατόν στρατιωτικοί να γονατίζουν;
    Είναι ποτέ δυνατόν στρατιωτικοί να απευθύνονται προς τους κατακτητές της Πατρίδας και να ζητάνε ΕΛΕΟΣ;

    Εγώ θα ήθελα να δω τρία πανό:

    «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ»
    «ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»
    «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ»

    Όσο για κάποιο μπεγλίτι, που έκανε χθες το λιοντάρι στη βουλή, ένα πράγμα έχω να πω: ούτε καφέδες στο κυλικείο αξιωματικών δεν θα τον έβαζα να κάνει!

    Του αφιερώνω με τη συμπάθειά μου και 2 δηλώσεις αμερικανών προέδρων:

    Αβραάμ Λίνκολν: «Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία»

    Μπαράκ Ομπάμα: «Σαν Έθνος αντιμετωπίζουμε σκληρές επιλογές καθώς προσπα-θούμε να οργανώσουμε τα του οίκου μας. Αλλά θέλω να καταστήσω απολύτως σαφές ότι δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ζυγίζουμε τον προϋπολογισμό στην πλάτη των αποστράτων. Ως γενικός αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων δεν θα το επιτρέψω».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oi εφεδροι απέδειξαν οτι είναι πιο πειθαρχημένοι από τους απόστρατους που καποτε τους εκαναν μαθήματα πειθαρχίας.
    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=98937&catid=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαθήματα πειθαρχίας από τους εφέδρους καταδρομείς που δεν παίρνουν δεκάρα
    http://greeknation.blogspot.com/2011/10/blog-post_7003.html
    Καληνύχτα σας αγαπητοί απόστρατοι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με αυτά που είδα να διαδραματίζονται τη περασμένη Παρασκευή στο στρατόπεδο Παπάγου το μόνο που αισθάνθηκα ήταν ντροπή. Ντροπή για τους τέως συναδέλφους μου και τη κατάντια τους.

    Κάποιοι επιχείρησαν να τους δικαιολογήσουν, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία, που να κάνει ανθρώπους που έχουν ορκιστεί "Υπακοήν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους" να συμπεριφέρονται επιεικώς ως περιθωριακοί.

    Έφεραν μαζί τους σημαίες τις οποίες βεβήλωσαν με τις ενέργειές τους ξεχνόντας για ακόμα μια φορά τον όρκο τους "Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας."

    Ξέχασαν επίσης ότι έχουν ορκιστεί "Να φυλάττω δε ακριβώς τους Στρατιωτικούς Νόμους,και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος Στρατιώτης" δείχνοντας αντιστρατιωτική συμπεριφορά τόσο στους ένστολους τέως συναδέλφους τους που εκτελούσαν την υπηρεσία τους στη κεντρική πύλη, αλλά και στον αρχηγό ΓΕΣ που του συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν φιλαράκι τους που θα ακούσει το πόνο τους.

    Με όλα λοιπόν αυτά που είδα και που έκαναν το άγαλμα του Στρατάρχη Παπάγου που είναι απέναντι από τη πύλη να δακρύζει από θλίψη και οργή για τη κατάντια των επόμενων γενιών αξιωματικών, θα ήθελα να ζητήσω εκ μέρους τους ένα μεγάλο συγγνώμη από τη πατρίδα και να υποσχεθώ ότι :
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.